Ak Partililer'den Gül Yapraklı Erken Bayram Kutlaması - Son Dakika
Güncel

Ak Partililer'den Gül Yapraklı Erken Bayram Kutlaması

Ak Partililer\'den Gül Yapraklı Erken Bayram Kutlaması

Ruhan YALÇINTEKİRDAĞ, (DHA) - TEKİRDAĞ'da yeni kurulan Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Teşkilatı'na üye 2 paraşüt sporcusu, halkın Kurban Bayramı'nı kutlamak için paramotoruyla havalanarak gül yaprağı saçtı.

11.10.2013 14:29

Ruhan YALÇINTEKİRDAĞ, (DHA) - TEKİRDAĞ'da yeni kurulan Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Teşkilatı'na üye 2 paraşüt sporcusu, halkın Kurban Bayramı'nı kutlamak için paramotoruyla havalanarak gül yaprağı saçtı.

Tekirdağ'ın büyükşehir yapılmasının ardından yeni kurulan Süleymanpaşa İlçesi'nin Ak Partili yöneticileri, halkın bayramını kutlamak için ilginç bir yönteme başvurdu. Parti üyesi ve aynı zamanda paraşüt sporcusu olan Arslan Algül ve Zeynel Şen paramotorlu paraşütle havalanarak yaklaşık 200 metre yükseklikten gül yaprakları attı. Yaklaşık bir saat havada kalan paraşütçüler havada Türk bayrağı ve AK Parti bayrağını açtı.

Kurban Bayramını kutlamak için böyle bir yöntem seçildiğini kaydeden paraşüt sporcusu Arslan Algül, 'Ak Parti Süleymanpaşa Başkanlığı İlçe Teşkilatı olarak Tekirdağlı vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı havadan gül saçarak kutladık. Peygamber Efendimizi temsil eden gül yapraklarını havadan vatandaşlarımızın üzerine bıraktık. Havadan bu tür çalışmalarımızı yerel ve genel seçimlerde yapacağız' dedi.

Ak Parti Süleymanpaşa İlçe Başkanı Emrah Tunca ise 'Vatandaşlarımıza tek tek gül verme gibi bir imkanımız olmadı. Bu şekilde paramotor pilotlarımız sayesinde havadan gül saçmayı düşündük. Arkadaşlarımız havalanarak havadan vatandaşlarımızın bayramını kutladı' diye konuştu.

Havadan gül yaprağı düştüğünü görenler ise çok şaşırdıklarını ifade ederek 'ilginç bir yöntem' yorumunda bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖÜMÜMÜ:

-Paraşütçü adayın havalanması

-Paraşütçünün uçuş hazırlıkları

-Paraşütçünün havada parti bayrağı açması

-Paraşütçünün şehir üzerinden aşağı gül saçması

-Havadan gül yağmasına şaşıran vatandaşlar

(Süre: 3 dosya 13.30 ? 1.7 GB)

(KJ: Haber-Kamera: Ruhan YALÇIN/TEKİRDAĞ,(DHA)-

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ak Partililer'den Gül Yapraklı Erken Bayram Kutlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement