"Yaşam sade bir nitelikken hepimizin kafası gürültülerle dolu. Kendi benliğinden uzak kitleler, yok olan seneler, tanımadan, karşılaşmadan belli belirsiz kayıp bir olgunluk. Aynalara küs bir yaşam, ruhundan uzak, ruhun penceresi aynalardaki, bakmak istemediğin gözlerin, sana senden yakın ve boş gürültüden uzak..."
Önder Çevik koreografisini yaptığı "Kendinden Uzak" isimli dans gösterisi ile 27 Aralık 2013, Cuma günü Akbank Sanat'ta dans tutkunlarıyla buluşuyor.
Bedenin yanı sıra ruhsal süreçlerden ve doğadan ilham alan gösterinin müzikleri Mehmet Can Özer, ışık tasarımı Murat Selçuk, kostüm tasarımı ise Nurten Şankaya'nın imzasını taşıyor.
Etkinlik: Dans Atölyesi – KENDİNDEN UZAK
Koreografi: Önder Çevik
Müzik ve Ses Tasarım: Mehmet Can Özer
Işık tasarım: Murat Selçuk
Kostüm tasarım: Nurten Şankaya
Yer: Akbank Sanat
Tarih: 27 Aralık 2013, Cuma
Saat: 20.00
Bilet Fiyatı: 10 TL
Son Dakika › Güncel › Akbank Sanat'ta Sahne Dansçıların 'Kendinden Uzak' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.