Akdeniz Haber Ajansları Birliği 25. Genel Kurulu - Son Dakika
Güncel

Akdeniz Haber Ajansları Birliği 25. Genel Kurulu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Akdeniz Haber Ajansları Birliği 25. Genel Kurulu Kurula katılanlardan detay görüntüler Arnavutluk Ekonomi Bakanı Milva Ekonomi'nin konuşması Anadolu Ajansı (AA) Görsel Haberler Yayın Yönetmeni Ahmet Sel'in konuşması Akdeniz Haber Ajansları Birliği 25. Genel Kurulu AA Görsel Haberler Yayın Yönetmeni Sel, AA'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi Arnavutluk'un başkenti Tiran'da başlayan Akdeniz Haber Ajansları Birliği (AMAN) 25. Genel Kurulu'nun ikinci oturumu düzenlendi.

31.05.2016 15:28

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Akdeniz Haber Ajansları Birliği 25. Genel Kurulu

Kurula katılanlardan detay görüntüler

Arnavutluk Ekonomi Bakanı Milva Ekonomi'nin konuşması

Anadolu Ajansı (AA) Görsel Haberler Yayın Yönetmeni Ahmet Sel'in konuşması Akdeniz Haber Ajansları Birliği 25. Genel Kurulu

AA Görsel Haberler Yayın Yönetmeni Sel, AA'nın çalışmaları hakkında bilgi verdi

Arnavutluk'un başkenti Tiran'da başlayan Akdeniz Haber Ajansları Birliği (AMAN) 25. Genel Kurulu'nun ikinci oturumu düzenlendi.

Oturuma katılan Arnavutluk Ekonomi Bakanı Milva Ekonomi haber ajanslarının ulusal ve bölgesel turizmin tanıtımında önemli bir rol üstlendiğine işaret ederek, özellikle yabancı basının Arnavutluk turizmi ile ilgili yaptığı çalışmaları ve haberleri yakından takip ettiklerini söyledi.

Toplantıya katılan Anadolu Ajansı (AA) Görsel Haberler Yayın Yönetmeni Ahmet Sel de katılımcılara AA'nın çalışmaları hakkında bilgi vererek, bu tür toplantıların ülkeler arasındaki işbirliğinin gelişimine katkı sağladığını söyledi.

AA'nın, aralarında Arnavutça ve Makedonca'nın da bulunduğu 10 yabancı dilde yayın yaptığını anlatan Sel, kurumun Tiran ve Üsküp dahil çeşitli Balkan ülkelerinde temsilciliklerinin bulunduğuna işaret etti.

Sel, fotoğraf, görüntü ve info-grafiklerin ülkelerin tanıtımında ve turizmin gelişmesinde belirleyici rol oynadığını belirterek, AA'nın başta Akdeniz ve Balkanlar'daki etkili çalışmalarına değindi.

AA'ya ödül

Turizmin ve medyanın turizm potansiyellerinin tanıtılmasındaki öneminin ele alınacağı AMAN 25. Genel Kurulu yarın sona erecek. AMAN tarafından yılın en iyi fotoğrafı ödülüne layık görülen AA fotomuhabiri Özge Elif Kızıl da ödülünü yarın alacak.

22 haber ajansından temsilcilerin yer aldığı toplantıya AA adına Görsel Haberler Yayın Yönetmeni Ahmet Sel ve Arnavutça-Makedonca Editörü Adnan İdriz katılıyor.

Akdeniz Haber Ajansları Birliği 25. Genel Kurulu
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Akdeniz Haber Ajansları Birliği 25. Genel Kurulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement