AKS Eylül'de Bir Başka Güzel - Son Dakika
Güncel

AKS Eylül'de Bir Başka Güzel

AKS Eylül\'de Bir Başka Güzel

Akasya'nın kültür sanat merkezi AKS, Eylül ayında da usta tiyatrocuları ve unutulmaz dinletileri izleyicileri ile buluşturacak.

04.08.2016 15:15  Güncelleme: 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ENBE ve konukları, JehanBarbur, HaykoCepkin gibi sanatçılar akustik dinletilerle hafızalardan silinmez anlar yaşatacak.

AKS, Eylül ayını 1 Eylül Perşembe günü usta tiyatrocu Günay Karacaoğlu'nun, 10 yıldır oynadığı ve 15 yıllık bir evli olan bir kadının, aşka ve hayata dair bakışını esprili bir dille anlattığı "Basit Bir Ev Kazası" oyunuyla açıyor.

Emrah Serbest'in erken kaybedenlerin paramparça hikayelerini kaleme aldığı "Öykülerden Oyunlar" oyunu, usta oyuncular Hakkı Ergök ve Kemal Başar'ın hüzünlü,matrak ve coşkulu anlatımıyla 2 Eylül Cuma AKS'de tiyatroseverler ile buluşacak. Ünlü yazar Aziz Nesin'in ölümsüz eseri "Başarılarımı Karılarıma Borçluyum" oyunu 3 Eylül Cuma AKS'de olacak.Evlilik hayatını esprili bir dille seyirciye anlatan oyunun oyuncu kadrosunda usta oyuncu Aydan Şener de yer alıyor.

4 Eylül Pazar Sebahattin Mutluer'in yazıp yönettiği "Ali Babanın Çiftliği" AKS'de minik misafirleri ile buluşacak. 5 Eylül Pazartesi Elizabeth Coleman'ın kaleme aldığı ve Akasya Aslıtürkmen tarafından uyarlanan romantik komedi ''Bekarlığa Veda'', 6 Eylül Salı da internette tanışan bir çiftin arkadaşlıklarını gerçek hayata taşımaya karar verdiklerinde yaşadıklarını anlatan "İnternette Tanışan Son Çift'' oyunu izleyenleri güldürecek.

7 Eylül Salı akşamı ise Londra'da 10 sezon kapalı gişe oynayan müthiş komedi "Shakespeare'in Bütün Eserleri-Hafif Kısaltılmış" oyunu tiyatroseverlere keyifli bir gece yaşatacak.

22 Eylül Perşembe Ümit Çırak'ın yönettiği "Polisler" oyunu halk ve devlet arasındaki ilişkiyi mizahi bir dilleAKS'ye taşıyacak.

Tuna Kiremitçi'nin aynı adlı romanından uyarlanan, başrolünde usta oyuncu Nurseli İdiz'in yer aldığı

"Dualar Kalıcıdır" oyunu 23 Eylül Cuma AKS'de izleyiciler ile buluşacak.

Usta tiyatrocu Ali Poyrazoğlu'nun, tek kişilik eşsiz stand-up gösterisi "Ödünç Yaşamlar" 24 Eylül Cumartesi AKS'de yer alacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AKS Eylül'de Bir Başka Güzel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement