Aksaray'da Feci Kaza: 3 Ölü, 35 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Aksaray'da Feci Kaza: 3 Ölü, 35 Yaralı

Aksaray\'da Feci Kaza: 3 Ölü, 35 Yaralı

Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında, TIR'a çarpan kamyona otobüs çarptı; 3 kişi öldü, 35 kişi yaralandı.

10.04.2012 09:13  Güncelleme: 09:15

Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında, TIR'a çarpan kamyona otobüs çarptı; 3 kişi öldü, 35 kişi yaralandı.

Kaza, saat 02.30 sıralarında Aksaray Adana Karayolu'nun 50. kilometresinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Adana'dan Aksaray istikametine seyir halinde olan Ahmet Sarmacık idaresindeki 01 P 2386 plakalı demir yüklü tıra aynı istikamete seyreden Bayram Gültekin idaresindeki 68 DT 901 plakalı sebze yüklü kamyon çarptı.

Kamyona ise arkasından gelen Recep Çelik idaresindeki 33 HK 508 plakalı yolcu otobüsü çarptı. Feci kazada otobüs sürücüsü Recep Çelik, otobüsün ön tarafından bulunan Ersoy İlgili ve ismi belirlenemeyen bir yolcu olmak üzere toplam 3 kişi hayatını kaybetti.

Otobüste bulunan toplam 35 kişi yaralanırken, olay yerine Aksaray ve Niğde'den çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine ilk intikal eden polis ekipleri yolda güvenlik önlemleri alırken, 112 Acil Yardım ekipleri ise yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

Daha sonra 35 yaralı ambulanslarla Aksaray ve Niğde Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kazayı küçük sıyrıklarla atlatan tır sürücüsü Ahmet Sarmacık ve kamyon sürücüsü Bayram Gültekin güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Otobüsün ön tarafında sıkışarak can veren 3 kişiyi ise olay yerine gelen itfaiye ve sivil savunma ekipleri çıkarttı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aksaray'da Feci Kaza: 3 Ölü, 35 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement