Köydeki ağaçları yerinden söken hortum anı cep telefonu kamerasında - Son Dakika
Güncel

Köydeki ağaçları yerinden söken hortum anı cep telefonu kamerasında

Aksaray'ın Ağaçören ilçesinde, hortum anı cep telefonu kamerasınca kaydedildi. Evlere ve tarım arazilerine zarar veren hortum evlere ve tarım arazilerine de zarar verdi.

11.04.2023 13:30  Güncelleme: 14:06

Tüm yurdu etkisi altına alan yağış ve fırtına bazı bölgelerde şiddetini artırıyor. Hortumun etkili olduğu Aksaray'dan gelen görüntü ise görenleri ürküttü.

EVLERE VE TARIM ARAZİLERİNE ZARAR VERDİ

İlçeye bağlı Camili köyünde, dün akşam saatlerinde etkili olan şiddetli rüzgar ile hortum, evlere ve tarım arazilerine zarar verdi, ağaçları yerinden söktü. AFAD ekiplerinin, köydeki incelemelerinin devam ettiği öğrenildi.

HORTUM KEMARALARA YANSIDI

Kayıtlarda, rüzgarın hızla şiddetini artırması ve hortumun köye doğru yaklaşması yer alıyor. Öte yandan, ilçeye bağlı Göllü köyündeki şiddetli fırtına nedeniyle cami minaresinin devrilmesi sonucu yaralanan imam Özcan Deniz taburcu edildi.

Köydeki ağaçları yerinden söken hortum anı cep telefonu kamerasında
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Köydeki ağaçları yerinden söken hortum anı cep telefonu kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • The Inside Of The Canım: Yaklaşıyor yaklaşmakta olan tüylerim diken diken oldu.. Hayatımızın en büyük bilim kurgu filmini izleyeceğiz. Hemde dev ekranda 13 D üffff... Rabbim kudretine merhametine sığınıyorum... Ben senden başka kimseye tapmadım.. Kimseleri de menfeatim çıkarlarım uğruna senin yerine koyup ilahlaştırmadım.. 7 0 Yanıtla

Advertisement