Akseki Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, sel suları nedeniyle bozulan yollarda yapım ve onarım çalışması başlatıldı.
Belediye Başkanı Mustafa İsmet Uysal, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, yoğun yağmur nedeniyle bozulan yollarda geniş kapsamlı bir onarım ve bakım çalışması başlattığını söyledi.
Yukarı Mezarlık yolunun sel nedeniyle çamurdan yürünemez hale geldiğini belirten Uysal, "Sürdürülen çalışmalarda bozulan yolların tamiratı, dere geçişlerine büz ve menfezlerin konulması çalışmaları tamamlandı. Bu yollara çakıl serilerek tesviye çalışmaları yapılıp, yol çamurdan arındırıldı. İnşallah yapacağımız çalışmalarla yollarımız kalıcı olacak ve ulaşım konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamayacağız" dedi.
Uysal, alt yapısı hazırlanan yollarda ise yaz ayında asfaltlama çalışması yapacaklarını bildirdi.
Son Dakika › Güncel › Akseki Belediyesi Yağmurla Bozulan Yolları Onarıyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.