Alanya Da Kavurucu Sıcakta Buzlu Yarışma *- Antalya´Nın Alanya İlçesi´Nde Düzenlenen Buz Dolu Rafting Botunda En Uzun Süre Kalma Yarışmasında Renkli Görüntüler Yaşandı. - Son Dakika
Güncel

Alanya Da Kavurucu Sıcakta Buzlu Yarışma *- Antalya´Nın Alanya İlçesi´Nde Düzenlenen Buz Dolu Rafting Botunda En Uzun Süre Kalma Yarışmasında Renkli Görüntüler Yaşandı.

Alanya Da Kavurucu Sıcakta Buzlu Yarışma
*- Antalya´Nın Alanya İlçesi´Nde Düzenlenen Buz Dolu Rafting Botunda En Uzun Süre Kalma Yarışmasında Renkli Görüntüler Yaşandı.

-46 Derece Hissedilen Sıcak Havada Düzenlenen Yarışmanın Birincisi Rus Turist 19 Yaşındaki Natasha Samohiho Oldu.

02.08.2010 18:10

-46 derece hissedilen sıcak havada düzenlenen yarışmanın birincisi Rus turist 19 yaşındaki Natasha Samohiho oldu.

Alanya'da bulunan Damlataş Eğlence Merkezi (DEMAŞ), hava sıcaklığının gölgede 35, güneşte ise 46 dereceye yükselmesi sonucu su parkına gelen müşterilerinin serinlemesi için değişik aktiviteler düzenliyor. Nem oranının da yüzde 74'e yükselmesi ile sıcaktan kavrulan turistler için havuzun içindeki buz dolu rafting botunda en uzun süre kalma yarışması düzenlendi. Rus ve Hollandalı turistlerin katıldığı yarışma renkli görüntülere sahne oldu. Animatörlerin anonsuyla havuz başında toplanan Rus ve Hollandalı turistler, sırayla buz doldurulan rafting botuna girerek havuzda en uzun süre kalmaya çalıştı. Buz dolu rafting botunda 5 dakika 30 saniye kalan Rus turist Natasha Samohiha, 20 yarışmacı arasından birinci oldu. Yarışmanın birincisi Samohiha'ya DEMAŞ'tan ücretsiz bilet, yarışmaya katılan diğer turistlere ise kokteyl verildi.

Yarışmanın birincisi Natasha Samohiha, "Buzun içinde uzun süre kalmak çok zor ancak Rus kızları güçlüdür. Bu nedenle birinci olmayı başardım" dedi.

DEMAŞ Servis Şefi Hamza Köse ise, beklentilerinin üzerinde bir dolulukla turizm sezonu geçirdiklerini söyledi. Tesiste günde ortalama 800- 900 kişiyi ağırladıklarını belirten Köse, "Hava sıcaklığı son günlerde iyice arttı. Biz de bunun üzerine müşterilerimizin serinlemesi için değişik aktiviteler düzenlemeye başladık. Son olarak buz dolu botta en uzun süre kalma yarışması düzenledik. Tabi bu sıcak havaya buz bile dayanmıyor" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya Da Kavurucu Sıcakta Buzlu Yarışma *- Antalya´Nın Alanya İlçesi´Nde Düzenlenen Buz Dolu Rafting Botunda En Uzun Süre Kalma Yarışmasında Renkli Görüntüler Yaşandı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement