Alanya'da Triatlon Heyecanı Başladı (2) - Son Dakika
Güncel

Alanya'da Triatlon Heyecanı Başladı (2)

Alanya\'da Triatlon Heyecanı Başladı (2)

İLK GÜN YARIŞLARI TAMAMLANDIAvrupa Triatlon Birliği (ETU) ve Türkiye Triatlon Federasyonu'nun Alanya Belediyesi ve Alanya Kaymakamlığı işbirliğiyle düzenlediği Triatlon Avrupa Kupası Finali'nin ilk gününde elit kadınlarda 1500 metre yüzme, 40 kilometre bisiklet ve 10 kilometre koşu etapları yapıldı.

15.10.2016 20:41

İLK GÜN YARIŞLARI TAMAMLANDI

Avrupa Triatlon Birliği (ETU) ve Türkiye Triatlon Federasyonu'nun Alanya Belediyesi ve Alanya Kaymakamlığı işbirliğiyle düzenlediği Triatlon Avrupa Kupası Finali'nin ilk gününde elit kadınlarda 1500 metre yüzme, 40 kilometre bisiklet ve 10 kilometre koşu etapları yapıldı. Galipdere Plajı'nda başlayan yüzme yarışları, ardından bisiklet ve son olarak koşu etaplarıyla tamamlanan yarışı İngiliz Lucy Hall 2 saat 55 saniyelik derecesiyle birinci, Ukraynalı Yuliya Yelistratova 2 saat 2 dakika 15 saniyelik derecesiyle ikinci, İngiliz Sophie Coldwell 2 saat 2 dakika 33 saniyelik derecesiyle üçüncü tamamladı.

Genç kadınlarda ise sporcular 750 metre yüzme, 20 kilometre bisiklet ve 5 kilometre koşu etaplarında mücadele etti. Yarışmayı Alman Sophie Fischer 1 saat 5 dakika 32 saniyelik derecesiyle birinci, İngiliz Lucy Farguhar 1 saat 5 dakika 40 saniyelik derecesiyle ikinci, İlayda Kara ise 1 saat 6 dakika 14 saniyelik derecesiyle üçüncü tamamladı. Yaş grupları olimpik mesafe kategorisi ise 86 sporcunun katılımıyla 1500 metre yüzme, 40 kilometre bisiklet ve 10 kilometre koşu etabıyla tamamlandı.

Organizasyon, yarın sprint mesafe yaş grupları, genç erkek ve elit erkek yarışlarıyla sona erecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya'da Triatlon Heyecanı Başladı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement