Alanya Hayırseverlerden Hastaneye 1 Milyon Liralık Bağış - Son Dakika
Güncel

Alanya Hayırseverlerden Hastaneye 1 Milyon Liralık Bağış

Alanya Hayırseverlerden Hastaneye 1 Milyon Liralık Bağış

Hayırseverlerden hastaneye 1 milyon liralık bağış Alanya'da Gücüoğlu ailesi tarafından Alanya Devlet Hastanesi'ne piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lirayı bulan 10 tıbbi cihaz bağışlandı.

16.06.2015 17:19

Hayırseverlerden hastaneye 1 milyon liralık bağış

Alanya'da Gücüoğlu ailesi tarafından Alanya Devlet Hastanesi'ne piyasa değeri yaklaşık 1 milyon lirayı bulan 10 tıbbi cihaz bağışlandı.

Gücüoğlu ailesi tarafından Alanya Devlet Hastanesi'ne bağışlanan 10 cihazın tanıtım ve açılışı yapıldı. Merhum Ahmet Asım Gücüoğlu ile annesi merhume Emine İlhan Gücüoğlu'nun adı verilen üniteye bağışlanan cihazların açılış törenine, Kaymakam Hasan Tanrıseven, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kula, Sağlık Müdürü Abdullah Yağdır, Devlet Hastanesi Başhekimi Tevfik Yazan ile hayırseverler katıldı.

Kurdele kesilerek ünitelerin açılışı yapıldıktan sonra konuşan Başhekim Tevfik Yazan bağışlanan cihazların piyasa değerinin yaklaşık 1 milyon lira olduğunu belirtirken, Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'nde bile bulunmayan cihazlara sahip olduklarını kaydetti. Başhekim Yazan, "Hayırseverler yetenekli doktorlarımızın aletle daha da pratik ve hizmet verir hale gelmelerini sağlayacak cihazları bize kazandırdı. Alanya eğitim, sağlık ve diğer imaret işleri konusunda çok şanslı. Hayırseverlerin hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

'DİLERİM ÖRNEK OLUR'

Turizmci Nüvit Özkan da "Bence toplumda iki değerli kurum var. Bunların biri eğitim, diğeri de sağlık. Çoğu zaman hayır işleri eğitim kurumlarına gidiyor. Eşim ve baldızlarım biraz farklılık olması için sağlık alanına katkı sağlamak istedi. Anne ve babaları adına böyle bir girişimde bulundular. Dilerim bu örnek olur" diye konuştu.

'DİĞERLERİNE DE MESAJ OLSUN'

Kaymakam Tanrıseven de "Gücüoğlu ailesinin 5 ferdinin bir araya gelip anne ve babalarının vefatından sonra isimlerini yaşatması bence çok anlamlı. Temennimiz yaptığınız bu hayırlı hizmetin Alanya'mızın diğer varlıklı ailelerinin geride bıraktıkları çocuklarına da bir mesaj olması. Yaptığınız hizmet için sizleri kutluyorum. Anne ve babanızın ismini burada yaşatıyorsunuz. Yaşatmakla da kalmıyorsunuz. Burada her hasta tedavi gördükçe anne ve babanızın sevap defterine bu amelleri yazılacak" şeklinde konuştu.

Törende Kaymakam Tanrıseven, Rana Gücüoğlu'na katkılarından dolayı teşekkür belgesi verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya Hayırseverlerden Hastaneye 1 Milyon Liralık Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement