Alaplı'da Aile Sağlığı Merkezine Yılan Girdi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Alaplı'da Aile Sağlığı Merkezine Yılan Girdi

Alaplı\'da Aile Sağlığı Merkezine Yılan Girdi
05.06.2026 19:05

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir yılan, Aile Sağlığı Merkezi'nden itfaiye ekiplerince çıkarıldı.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde, Aile Sağlığı Merkezi binasına giren yılan itfaiye ekiplerince çıkarıldı.

Alaplı 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi'nde yılan olduğunu fark eden personel, durumu Alaplı Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne bildirdi.

Yaklaşık 1,5 metre uzunluğundaki yılan itfaiye ekiplerince yakalandı. Yılanı görenler kısa süreli panik yaşadı.

Yılan daha sonra yerleşim yerinden uzak bir alanda doğal yaşam alanına bırakıldı.

Yılanın duvardaki görüntüsü ise sağlık çalışanlarının cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

Alaplı Belediyesi İtfaiye Amiri Çetin Güner, gazetecilere, havaların ısınmasıyla yılanların insanların yaşam alanlarına girmesinde artış yaşandığını söyledi.

Son 5 gün içinde 7 defa yılan ihbarı aldıklarını belirten Güner, "Gereken müdahaleleri yaptık. Bu gibi durumlarla karşılaşan vatandaşlarımız hiç müdahale etmeden bize haber versinler." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Alaplı'da Aile Sağlığı Merkezine Yılan Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement