Ali BULAÇ'tan Kanal 7'ye ve Gölge Oyunlarına Tokat Gibi Cevap - Son Dakika
Güncel

Ali BULAÇ'tan Kanal 7'ye ve Gölge Oyunlarına Tokat Gibi Cevap

Ali BULAÇ\'tan Kanal 7\'ye ve Gölge Oyunlarına Tokat Gibi Cevap

Malum Deniz Feneri Soruşturması bu aralar paya bir patırtı, gürültü koparıyor.

07.09.2011 18:08

Özellikle Aydın Doğan medyası tarafından servis edilen haberler ve CHP'nin Deniz Feneri üzerinden AK Parti'ye yüklenmesi tüm Türkiye'nin gündemini meşgul ediyor.

Dün akşam Mehtap TV'de yayınlanan Düşünce Günlüğü Programında Ali Bulaç, A.Turan Alkan ve Hüseyin Gülerce'ye bu konuyu enine boyuna masaya yatırdı. Ancak programa Ali BULAÇ'ın Kanal 7 yöneticilerinden Zekeriya Karaman ve Mustafa Çelik'i tanıdığını ve tanıdığı kadar bu işlerle alakalı olmadığı inandığı dile getirmesi ve bunları dinleyiciler ile paylaşması, programa damgasını vurdu. Şimdi bunda ne var diyeceksiniz, hemen anlatalım.

Ali Bulaç soruşturmanın başladığı günlerde Deniz Feneri davası ve toplanan yardım paralarının özel işler için kullanıldığı iddiasının muhafazakar kesim içinde bir travmaya neden olduğunu dile getirmesi Kanal 7 yöneticileri tarafından o dönemde hiçte hoş karşılanmamıştı. Ali Bulaç'ın özellikle Aydın Doğan Medyası tarafından sürekli gündeme getirilen bu soruşturma ile ilgili, geçmişte Kanal 7 yöneticileri ile tarafından hedef haline getirildiği çarpıcı bir detayı da gün yüzüne çıkardı. Bir zamanlar Bulaç'ı "CHP medyası" diye anılmaya başlanan Aydın Doğan medyasının gözde ismi olarak lanse eden ve "Çat orada çat burada" misali, bir o kanalda bir bu kanalda diyerek bu kanalarda boy göstermesine eleştirilerde bulunan kanal yöneticileri, 3 yıl sonra söylediklerini tekzip etmiş oldu.

Hatta eleştiride bulunan ve 7 gölge müstehar ismiyle o dönemde yazıyı kaleme alan ismin şuanda soruşturma kapsamında tutuklu bulunan Mustafa Çelik olduğu kulaktan kulağa yayılmıştı. Ancak Ali Bulaç yine farklı çizgisi ve uslubu ile olayları değerlendirdi. Ali Bulaç'ın geçmişte yollarının kesiştiği kesimlere şimdi düşmanlık beslediğini iddia eden Kanal 7.com, acaba Ali Bulaç'ın bu sözleri karşısında mahçup olmuş mudur? Zamanında hedef gösterdikleri, olayları çarpıtarak zor durumda bırakmaya çalıştıkları Bulaç'ın, bu sözlerine verecekleri tepki merak konusu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ali BULAÇ'tan Kanal 7'ye ve Gölge Oyunlarına Tokat Gibi Cevap - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement