Ali Haydar Can Sümer Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Ali Haydar Can Sümer Seçim Sonuçları

Ali Haydar Can Sümer Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde TKP Nevşehir Hacıbektaş belediye başkan adayı olan Ali Haydar Can Sümer isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:06

31 Mart seçimlerinde TKP Nevşehir Hacıbektaş belediye başkan adayı olan Ali Haydar Can Sümer isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Nevşehir Hacıbektaş ilçesinde toplam 11 aday ile yarışan Ali Haydar Can Sümer isimli TKP adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde TKP Nevşehir Hacıbektaş adayı Ali Haydar Can Sümer kimdir? TKP Nevşehir Hacıbektaş adayı Ali Haydar Can Sümer yüzde kaç oy aldı?

Ali Haydar Can Sümer Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde TKP Nevşehir Hacıbektaş belediye başkan adayı olarak gösterilen Ali Haydar Can Sümer Hacıbektaş ilçesinde % 13,06 oranında oy almıştır. Hacıbektaş ilçesinde % 13,06 oranında oy olan Ali Haydar Can Sümer adlı TKP adayı toplamda 420 adet oy sayısına ulaştı.

Ali Haydar Can Sümer Kimdir?

Ali Haydar Can Sümer Seçim Sonuçları

1983 yılında Hacıbektaş ilçesinde dünyaya geldi. İlkokulu Hacıbektaş'ta tamamladıktan sonra eğitimine İstanbul'da devam etti.
2007 yılında ODTU Bilgisayar Mühendisliği Bölümününden mezun oldu.
Çeşitli yazılım şirketlerinde görev yaptı.
İngilizve ve İspanyolca olmak bilmektedir.

Nevşehir Hacıbektaş ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Ali Haydar Can Sümer Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement