Ali Tercanlıoğlu Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Ali Tercanlıoğlu Seçim Sonuçları

Ali Tercanlıoğlu Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde İyi Parti SİVAS SUŞEHRİ belediye başkan adayı olan Ali Tercanlıoğlu isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:23

31 Mart seçimlerinde İyi Parti SİVAS SUŞEHRİ belediye başkan adayı olan Ali Tercanlıoğlu isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. SİVAS SUŞEHRİ ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Ali Tercanlıoğlu isimli İyi Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde İyi Parti SİVAS SUŞEHRİ adayı Ali Tercanlıoğlu kimdir? İyi Parti SİVAS SUŞEHRİ adayı Ali Tercanlıoğlu yüzde kaç oy aldı?

Ali Tercanlıoğlu Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde İyi Parti SİVAS SUŞEHRİ belediye başkan adayı olarak gösterilen Ali Tercanlıoğlu SUŞEHRİ ilçesinde % 3,28 oranında oy almıştır. SUŞEHRİ ilçesinde % 3,28 oranında oy olan Ali Tercanlıoğlu adlı İyi Parti adayı toplamda 266 adet oy sayısına ulaştı.

SİVAS SUŞEHRİ ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Ali Tercanlıoğlu Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement