Ali Tombul'un Durumu İyiye Gidiyor - Son Dakika
Güncel

Ali Tombul'un Durumu İyiye Gidiyor

Ali Tombul\'un Durumu İyiye Gidiyor

Taksim Gezi Parkı olayları sırasında başından yaralanan Ali Tombul'un sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

22.07.2013 15:48

Taksim Gezi Parkı olayları sırasında başından yaralanan Ali Tombul'un sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi. Baba Mehmet Tombul, "Bilincinin tamamen yerine gelmesini bekliyoruz. Birkaç gün içinde yoğun bakımdan çıkıp çıkmayacağımız netleşecek" dedi.

Taksim Gezi Parkı olayları sırasında yaralanarak Taksim İlk Yardım Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Ali Tombul'un sağlık durumu hakkında babası Mehmet Tombul açıklamada bulundu. Baba Mehmet Tombul, "Bütün halkımıza teşekkür ediyorum. Allah'a çok şükürler olsun. Bize bu günleri gösterdi. İnanıyordum ben zaten. Bu kadar temiz kalpli insanların hayır dualarını geri çevirmeyecek Allah. Çok şükürler olsun. Ali şuan iyiye gidiyor. İnşallah daha da iyi olacak. En kısa sürede de servise alacağız" dedi.

Ali Tombul'un durumunun ilk güne göre çok daha iyi olduğunu söyleyen baba, "Bilincinin tamamen yerine gelmesini bekliyoruz. Bilinci tamamen yerine gelip de birkaç ufak tefek aksaklıklar giderildi mi iyileşti sayacağız artık. Birkaç gün içinde servise çıkıp çıkmayacağı netleşecek. Böyle şeyler olmasın artık. Allah'ın verdiği canı Allah alır" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ali Tombul'un Durumu İyiye Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement