Aliağa, Urla ve Ödemiş ilçelerinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aliağa, Urla ve Ödemiş ilçelerinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı

Aliağa, Urla ve Ödemiş ilçelerinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı
28.10.2022 16:27  Güncelleme: 16:33

İzmir'in Aliağa, Urla ve Ödemiş ilçelerinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle çelenk sunma törenleri gerçekleştirildi.

İzmir'in Aliağa, Urla ve Ödemiş ilçelerinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları nedeniyle çelenk sunma törenleri gerçekleştirildi.

Aliağa Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene Kaymakam Zekeriya Güney, Garnizon Komutanı Faruk Altun, Belediye Başkanı Serkan Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet İmir ile öteki ilgililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından çelenkler sunuldu. Törenin ardından protokol, şehitlik ziyaretleri gerçekleştirdi.

- Urla

Urla'da çelenk sunma töreni Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı.

Programa, Urla Kaymakamı ve Urla Belediyesi Başkan Vekili Murtaza Dayanç, Garnizon Komutanı Deniz Albay Hüseyin Çoban, Urla Cumhuriyet Başsavcısı Ali Armağan Karaca, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Çelenklerin sunulmasıyla başlayan program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sona erdi. Vatandaşlar, Atatürk büstüne karanfil bıraktı.

Ödemiş

Ödemiş'te Kaymakam Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Mehmet Eriş'in de bulunduğu protokol, Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Törenin ardından Belediye Bandosu eşliğinde öğrenciler ilçenin cadde ve sokaklarında kortej yürüyüşü gerçekleştirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aliağa, Urla ve Ödemiş ilçelerinde Cumhuriyet Bayramı kutlamaları başladı - Son Dakika


Advertisement