
Belediye Başkanı Kadir Kara çalışmalarla ilgili Alibekirli Mahallesi'nde yaptığı açıklamada: " Yaklaşık 10 yıldan bu yana burada hemşerilerimiz ters istikametten gelen su nedeniyle yeterli kalitede içme suyu alamıyorlardı.
Bize yapılan müracaat neticesinde yerinde yaptığımız tespitler neticesinde bir üst bölümden buraya su bağlayarak sorunu giderebileceğimizi gördük. Bizim bu hizmeti gerçekleştirebilmemiz için sokakta ikamet eden vatandaşlarımızın fedakârlığı gerekiyordu.Bu konuda fedakârlığı çok değerli mahaller muhtarımız gösterdi. Kendi arazisinden hiç bir bedel almaksızın bu su borusunun geçmesine müsaade etti.
Vatandaşlarımızın sorununun çözümüne katkı sağladı. Bundan dolayı mahalle sakinlerimiz huzurunda kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hemşerilerimizin özellikle de çocukların daha sağlıklı , içilebilir bir suya kavuşmalarından dolayı bu hizmetin gerçekleşmesinde katkı sağlayan herkese de ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum. " dedi.
Muhtarlar Dernek Başkanı ve Alibekirli Mahallesi Muhtarı Ahmet Özener ise yaptığı konuşmada : " Alibekirli Mahallesi 18 sokağın 10 yıldan bu tarafa su sıkıntısı bulunmaktaydı.
Bugün sağ olsun Belediye Başkanımız her zamanki gibi özveriyle yapmış olduğu işlerden bir tanesi daha gerçekleştirdi.Hatta ek olarak yapılan 125'lik yeni boru sayesinde devir daim sağlanmış oldu.Bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızın sorunu çözülmüş oldu.Belediye Başkanımıza mahalle halkı adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
"
Son Dakika › Güncel › Alibekirli Mahallesi 18 Sokak'ta İçme Suyu Sorunununa Köklü Çözüm - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.