Alışan Lojistik Treyler Zirvesi'ne Destek Verdi - Son Dakika
Güncel

Alışan Lojistik Treyler Zirvesi'ne Destek Verdi

Alışan Lojistik Treyler Zirvesi\'ne Destek Verdi

Alışan Lojistik "Tehlikeli Madde Taşımacılığı"ndaki yeni dönem için Treyler Zirvesi'ne destek verdi.

19.11.2013 12:03  Güncelleme: 12:02

Lojistik sektörünün gelişmesi için yatırımlarını ve faaliyetlerini tüm hızıyla sürdüren Alışan; "Tehlikeli Madde Taşımacılığı" için yeni bir dönem başlatacak olan ADR uygulamaları konusunda düzenlenen kamu ve özel sektörün buluştuğu Treyler Zirvesi'ne destek verdi.

ADR Mevzuatı'nın Türkiye'ye Katkıları'nın detaylı olarak işlendiği Treyler Zirvesi'ne Alışan Lojistik Operasyonlar Koordinatörü Sayın Jan Devrim konuşmacı olarak katılarak "ADR Standartlarının Sürdürülebilir Ekonomi ve Yeşil Lojistiğe Katkıları" sunumunu katılımcılar ile paylaştı.

01 Ocak 2014 tarihi itibariyle yürürlüğe girecek olan ADR Mevzuatı konusunda Treyler Sanayicileri Derneği'nin ( TREDER ) ev sahipliğinde düzenlenen Treyler Zirvesi'nde Ulaştırma, Denizcilik, Haberleşme Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Türk Standartları Enstitüsü (TSE), sektör yetkilileri ve uzmanlar buluştu. Tehlikeli maddelerin güvenli taşınması konusunda hazırlanan mevzuata yönelik panellerin düzenlendiği zirveye bu alanda önemli faaliyetler ve yatırımlar gerçekleştiren Alışan Lojistik de Operasyonlar Koordinatörü Sn. Jan Devrim'in konuşmacı olarak katılımı ile destek verdi.

UND İcra Kurulu Başkanı Sn. Fatih Şener moderatörlüğünde gerçekleşen "ADR Mevzuatı'nın Türkiye'ye Katkıları" panelinde; Sn. Jan Devrim "ADR Standartlarının Sürdürülebilir Ekonomi ve Yeşil Lojistiğe Katkıları" sunumunu katılımcılar ile paylaştı. "ADR yönetmeliğinde sormamız gereken en önemli soru neden böyle bir çalışmaya ihtiyaç duyuyoruz? 01 Ocak 2014 tarihinden itibaren yürürlüğe girecek olan ADR ile ülkemizde yeni bir dönem başlayacak. İnsan sağlığına ve çevreye etkisi bakımından değerlendirildiğinde ADR Mevzuatı ülke genelinde çok önemli bir mesele olarak ele alınmalıdır. Biz Alışan Lojistik olarak tehlikeli maddelerin taşınmasında çevreye verilen zararı minimuma indirmek için çalışmalarımız sürdürüyoruz. Yürürlüğe girecek ADR Yönetmeliği ile ülkemiz için, geleceğimiz için daha az tehlikeli, daha iyi bir ortam sağlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz."dedi.

Alışan Lojistik

1985 yılında kurulan Alışan Lojistik, uzman kadrosu ile uluslararası lojistik hizmetleri konusunda sektöre yönelik talepler için farklı çözümler üretmektedir. Uluslararası taşımacılık, gümrükleme, gümrüklü ve gümrüksüz depolama, dökme sıvı (likit) ve toz kimyevi madde taşımacılığı, yurtiçi dağıtım şirketin faaliyet gösterdiği alanlardır. Alışan Lojistik'in kalite çalışmaları, 2000'li yılların başında Toplam Kalite şemsiyesi altında toplanmış ve sırasıyla; Kalite Yönetim Sistemi, Çevre Yönetim Sistemi, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, EFQM Mükemmellik Modeli uygulamalarıyla geliştirilmiştir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alışan Lojistik Treyler Zirvesi'ne Destek Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement