Almanya'da Vatandaşlar Sıcak Havanın Tadını Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Almanya'da Vatandaşlar Sıcak Havanın Tadını Çıkardı

Almanya\'da Vatandaşlar Sıcak Havanın Tadını Çıkardı

Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti'nde hava sıcaklığının 22 dereceyi bulması, mekanlarıda harekete geçirdi.

02.04.2014 20:27  Güncelleme: 20:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuzey Ren Vestfalya Eyaleti'nde hafta başında başlayan hava sıcaklığı 22 dereceyi bulması, mekanlarıda harekete geçirdi.Müşterilerine açık alanda hizmet sunmak isteyen restorant gibi mekanlar, bahçe ve teraslarında hizmet vermeye başladı.Essen'de bulunan Bakar Kebab House'de, bahçesini düzenleyip müşterilerinin hizmetine sunan Türk mekanlarından biri.

Oldukca geniş alanı bulunan bahçesini müşterileri için hazırlayan iştetme sahibi Mehmet Gürkan, bu hafta başlayan sıcaklarla beraber, salonumuzun yanı sıra bahçemizde de hizmet vermeye başladık.Sabah kalvaltıyla başlayan ve gece yarısına kadar süren servisimize, müşterilerimizin yoğun ilgisi var.Güzel havada müşterilerimiz, daha çok açık alanda yemek yemek ve sohbet etmek istiyor.Bu durumdan bizde keyif alıyoruz? dedi.

DEMLİK ÇAY SERVİSİ

bahçesiyle bir ilki de başlatan mekan, Türkiye usulü demlik çay servisi de yapıyor.Bahçe de yemek yemek isteyen müşteriler, mekan tarafından hazırlanan demlik çayını keyifle içtikleri gözlendi.Yemek yiyen müşterilerinden demlik çaydan ücret almayan mekan sahibi, sadece çay içmek isteyenlerin demlik çayı tercih etmeleri halinde, demlik başı 5 Euro ödeyecekleri açıklandı.

Bakar Kebab House'nin bahçesinde keyifle yemek yiyenler memnuyetlerini dile getirirken, bölgenin tanınan iş adamı ve Kapadokya Kültür Derneği Başkanı Mümün Uluç'ta mekanın bahçe hizmetini tercih edenlerden.Mümün Uluç, 'bahçede gerçekten güzel bir atmosfer var, çok keyifli vakit geçiriyoruz' dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Almanya'da Vatandaşlar Sıcak Havanın Tadını Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement