Almanya'da Yeni Ulaştırma Bakanı Açıkladı Otoyolu Az Kullanan, Az Vergi Ödeyecek - Son Dakika
Güncel

Almanya'da Yeni Ulaştırma Bakanı Açıkladı Otoyolu Az Kullanan, Az Vergi Ödeyecek

Almanya\'da Yeni Ulaştırma Bakanı Açıkladı Otoyolu Az Kullanan, Az Vergi Ödeyecek

Alman medyasında yer alan haberlere göre, büyük koalisyonda CSU kanadı tarafından gündeme getirilen ve büyük tartışmalara neden olan yeni otoyol vergisinin 2 yıl sonra uygulamaya girmesi kararlaştırıldı.

06.01.2014 13:43

Alman medyasında yer alan haberlere göre, büyük koalisyonda CSU kanadı tarafından gündeme getirilen ve büyük tartışmalara neden olan yeni otoyol vergisinin 2 yıl sonra uygulamaya girmesi kararlaştırıldı. Bakan Dobridnd, oluşturulacak yeni sistemin daha adil olacağını, ağır tonajlı araçlar ile motor hacmi küçük araçların aynı oranda vergi vermelerinin haksızlığa yol açtığını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Almanya'da Yeni Ulaştırma Bakanı Açıkladı Otoyolu Az Kullanan, Az Vergi Ödeyecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement