Altaç'tan Seher Vakti'ne Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Altaç'tan Seher Vakti'ne Ziyaret

Altaç\'tan Seher Vakti\'ne Ziyaret

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Ayrın Altaç, kentte yetim ve yoksul vatandaşlara yardım götüren Seher Vakti Derneğini ziyaret etti.

18.11.2013 16:21

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altaç, İl Başkan yardımcıları, Necla Uysan, Fadıl Karaer ve yönetim kurulu üyeleri Sur İlçesinde bulunan Seher Vakti Derneği'ni ziyaret etti.

"STK'LAR VE YARDIM DERNEKLERİ BİR ŞEHRİN BEL KEMİKLERİDİR"

Ziyarette konuşan Altaç, Seher Vakti Derneği'nin Diyarbakır'daki faaliyetlerinin takdire yaşan olduğunu belirtti. Milli, manevi ve ahlaki değerlere bağlı sevgi, beraberliği, yardımlaşma ve dayanışmayı temin edici her türlü faaliyetleri her zaman destekleyeceklerini kaydeden Altaç, "Sivil Tolum Kuruluşları ve yardım Dernekleri bir şehrin bel kemikleridir" dedi.
Diyarbakır ve ilçelerinde bu ve buna benzer sivil örgütlemelerin çoğaltılması gerektiğini kaydeden Altaç, "Diyarbakır ve çevresinde yardıma muhtaç birçok insanımız var. İnsanımız bu tür şeylere yabancı değil, yani yardımseverdir, sıcakkanlıdır. Yeter ki bu oluşumlara önderlik yapabilecek cesaretli ve girişken insanlar çıksın. Seher vakti deneği gibi derneklerin bizim ulaşamadığımız ve göremediğimiz gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bir nebzede destek olmaları takdire şayan bir çalışmadır" dedi.

Seher Vakti Derneği Vakfı Başkanı Mehmet Zorlu ise kendilerini ziyaret eden Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Aydın Altac'a ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Zorlu, dernek olarak, imkânlar dâhilinde tespit ettikleri yoksul ailelere ulaşmaya çalıştıklarını ifade etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Altaç'tan Seher Vakti'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement