Altay-Göztepe Yönetimi Derbi Öncesi Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Altay-Göztepe Yönetimi Derbi Öncesi Bir Araya Geldi

Altay-Göztepe Yönetimi Derbi Öncesi Bir Araya Geldi

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta yarın Atatürk Stadı'nda oynanacak Altay-Göztepe derbisi öncesi, 2 kulüp arasında bilet fiyatı yüzünden patlak veren kriz tatlıya bağlanırken 2 kulüp yönetimi de bir araya geldi.

17.02.2015 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta yarın Atatürk Stadı'nda oynanacak Altay-Göztepe derbisi öncesi, 2 kulüp arasında bilet fiyatı yüzünden patlak veren kriz tatlıya bağlanırken 2 kulüp yönetimi de bir araya geldi.

Altay Başkanı Aslan Savaşan, Profesyonel Şube Sorumlusu Umut Köroğlu ve Dış İlişkiler Sorumlusu Turan Güven'le birlikte Alsancak Stadı'ndaki kulüp binasında Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya, 2'nci Başkan Fatih Dalan ve CEO Barış Güçlü'yü ağırladı. Yöneticiler birbirlerine flama ve kaşkol hediye etti.

İlk etapta 50 TL olarak açıklanan bilet fiyatlarını Göztepe'nin tepkisi üzerine 20 TL'ye düşüren Başkan Savaşan, "Taraftarımız, Göztepelilere kale arkası yerine açık tribünün verilmesi nedeniyle aciz ve zavallı olduğumuzu, İl Güvenlik Kurulu kararının arkasına sığındımızı, bizden utanç duyduklarını, kulüp tarihinde kara bir leke olduğumuzu belirten bir açıklama yaptı. Bu psikolojiyle hatalı bir karar verdim, ancak doğruyu bulduk" dedi. Göztepe yönetimi de Savaşan'ı anlayışla karşıladı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altay-Göztepe Yönetimi Derbi Öncesi Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement