Altınbeşik'te Nikah - Son Dakika
Güncel

Altınbeşik'te Nikah

Altınbeşik\'te Nikah

İbradı İlçe Polis Merkezi Amir Vekili Ercan Demiray ile Emel Özgüven, Türkiye'nin en büyük yeraltı gölüne sahip Altınbeşik Mağarası'nda, kıyılan nikahla dünya evine girdi.

17.11.2013 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İbradı İlçe Polis Merkezi Amir Vekili Ercan Demiray ile Emel Özgüven, Türkiye'nin en büyük yeraltı gölüne sahip Altınbeşik Mağarası'nda, kıyılan nikahla dünya evine girdi. Nikaha, Kaymakam Zerrin Çay Beşikçi, Belediye Başkanı Muharrem Kaya, İlçe Emniyet Amir Vekili Mehmet Akif Çakır, Jandarma Karakol Komutanı Başçavuş Osman Tarık Karagül ve sayıda davetli katıldı.,

Altınbeşik Mağarası'nın 100 metre içinde kayık üstünde Belediye Başkanı Muharrem Kaya'nın kıydığı nikahta, damadın şahitliğini İlçe Emniyet Amir Vekili Mehmet Akif Çakır, gelinin şahitliğini ise Kaymakam Zerrin Çay Beşikçi yaptı. Katılımcıların alkışları eşliğinde yapılan tören, Altınbeşik Mağarası önünde düzenlenen kokteyle son buldu. Gelinle damat bu güzel günün anısına Altınbeşik Mağarasının otantik dokusunda fotoğraf çektirdi.

Çifte mutluluk dileyen Kaymakam Beşikçi, Altınbeşik Mağarası'nın bölge için önemine değindi. Mağaranın haklı güzelliği nedeniyle birçok organizasyona ev sahipliği yaptığına dikkati çeken Kaymakam Beşikçi, Mağara daha önce birçok belgesel ve klip çekimine ev sahipliği yaptı. Fakat ilk kez bir çiftimizin nikahı burada kıyılıyor dedi.

Belediye Başkanı Muharrem Kaya ise Altınbeşik Mağarası'nın bölge turizmindeki hak ettiği yere geleceğine inandıklarını dile getirdi. Altınbeşik'in 130 bin yıllık doğa harikası olduğuna değinen Başkan Kaya, El değmeden korunmuş. Mağara içerisine ulaşım kayıklarla yapıldığı için karstik doku zarar görmemiş, binlerce yıl önceki haliyle ziyaretçileri bekliyor dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınbeşik'te Nikah - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement