Altındağ Belediyesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi Yenilendi - Son Dakika
Güncel

Altındağ Belediyesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi Yenilendi

Altındağ Belediyesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi Yenilendi

Ankara'ya tedavi olmak için gelen şehir dışından gelenlere hizmet veren Altındağ Belediyesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi, yapılan tadilat çalışmalarının ardından yeniden açıldı. Konukevi, hasta ve hasta yakınlarına ücretsiz konaklama imkanı sunarken, misafirlerin rahatı için gerekli tüm olanaklar sağlanmaktadır. Altındağ Belediye Başkanı, konukevinde kalan misafirlerden maddi bir beklenti olmadığını, sadece bir dua istediklerini belirtti.

27.05.2024 16:52

Tedavi olmak amacıyla şehir dışından Ankara'ya gelenlere yönelik Altındağ Belediyesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi yenilendi.

Altındağ Belediyesinden yapılan açıklamaya göre konukevi, yapılan tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeniden hizmete açıldı.

Hacettepe Mahallesi Burgaz Sokak'taki konukevi, tedavi olmak için Ankara'ya gelen ancak kalacak yeri olmayan hasta ve hasta yakınlarına ücretsiz konaklama imkanı sağlıyor.

"Maddi hiçbir beklentimiz yok"

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, konukevinde kalan misafirlerin rahat edebilmeleri için ne gerekiyorsa yaptıklarını belirterek, "Konukevimizde misafirlerimizin ihtiyaçlarını giderebilmeleri için mutfak, dinlenme salonu, mescit, çamaşırhane ve televizyon odası bulunuyor. Konuklarımızın konforlu bir ortamda konaklamalarına büyük önem veriyoruz. Hasta ve hasta yakınlarından maddi hiçbir beklentimiz yok. Tek isteğimiz bir dua." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Altındağ Belediyesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi Yenilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement