Altınordu'da Berkay Beklemede - Son Dakika
Güncel

Altınordu'da Berkay Beklemede

Altınordu\'da Berkay Beklemede

Altınordu'da ikinci sezonunu geride bırakan ön libero Berkay Samancı, önümüzdeki günlerde teknik heyetle yapacağı görüşmenin ardından takımdaki geleceğinin belli olacağını söyledi.

20.05.2016 11:35

Altınordu'da ikinci sezonunu geride bırakan ön libero Berkay Samancı, önümüzdeki günlerde teknik heyetle yapacağı görüşmenin ardından takımdaki geleceğinin belli olacağını söyledi. Sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek Berkay, önceliğinin Altınordu olduğunu ifade ederek, "Bazı kulüp ve menajerlerden teklifler alıyorum. Ancak onlara ilk görüşmeyi Altınordu ile yapacağımı söylüyorum. Burası benim kulübüm. Şartlar oluşursa kalmak isterim, olmazsa diğer kulüplerle görüşürüm" dedi.

Kısıtlı bir kadroyla mücadele ettiklerini dile getiren Berkay, "Bu imkanlarla başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Kırılma anları lehimize sonuçlansa play off'a kalabilirdik. Tolgahan, Göksu, Yusuf Abdioğlu, Arif ve benim gibi futbolcular ciddi fedakarlıklar yaptı. Yeri geldi özel hayatımızı arka plana ittik. Zaman zaman maddi sorunlar da yaşadık ancak bunları dert etmedik. Yönetim bize o güveni her zaman verdi. Hem sahada görevimizi yaptık hem gençlere örnek olduk. Yoğun ve yorucu bir sezon geçirdik" diye konuştu.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'da Berkay Beklemede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement