Altınordu'da Hedef 3 Puan - Son Dakika
Güncel

Altınordu'da Hedef 3 Puan

Altınordu\'da Hedef 3 Puan

TFF 1'inci Lig'de 12'nci hafta mücadelesinde pazar günü Balıkesirspor'u konuk edecek Altınordu, güçlü rakibini yenip, bu sezon iç sahadaki namağlup unvanını korumak için ter dökecek.

25.11.2016 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TFF 1'inci Lig'de 12'nci hafta mücadelesinde pazar günü Balıkesirspor'u konuk edecek Altınordu, güçlü rakibini yenip, bu sezon iç sahadaki namağlup unvanını korumak için ter dökecek. Atatürk Stadı'nda oynadığı 5 maçta 3 galibiyet, 2 beraberlik alırken hiç yenilmeyen kırmızı lacivertli ekip, bu sezon ilk kez çıkacağı Bornova Stadı'nda da taraftarının yüzünü güldürmeyi hedefliyor.

Altınordu'da cezalı Erdoğan'ın yerine forma giyecek Sertaç, idmanda ayak bileğine aldığı darbe sonrası iyileşerek takımla çalışmalara başladı.

Hafta boyunca Balıkesirspor'un cd'lerini izleyen Altınordulu futbolcular, adeta rakibibi ezbelerdi. Geçen hafta deplasmanda Boluspor'a şansız bir şekilde kaybettiklerini ifade eden Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, "Bolu maçından 1 gün önce 7-8 oyuncumuzun hastalanması bizi olumsuz etkilemişti. Yine de bunu mazeret olarak düşünmüyoruz. Balıkesirspor'u yenerek yeniden çıkaşa geçmek istiyoruz. Kadro zenginliğine sahip rakipte, Süper Lig tecrübesi yaşamış futbolcular var. Bizim de tempomuz yükseliyor. Son düdüğe kadar mücadeleyi bırakmıyoruz. Yukarıya tutunmamız açısından çok önemli bir maç" şeklinde konuştu.

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'da Hedef 3 Puan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement