Altınordu'ya Umut Geliyor - Son Dakika
Güncel

Altınordu'ya Umut Geliyor

Ptt 1'inci Ligi ekiplerinden Altınordu, listesindeki isimlerden Adana Demirsporlu Umut Sözen'i İzmir'e davet etti.

28.06.2016 13:21

Ptt 1'inci Ligi ekiplerinden Altınordu, listesindeki isimlerden Adana Demirsporlu Umut Sözen'i İzmir'e davet etti.

Bonservisi elinde olan 26 yaşındaki orta saha oyuncusuyla yarın bir görüşme daha yapılacağı, anlaşma sağlanması durumunda sözleşme imzalanacağı belirtildi. Futbola 2000 yılında Altay'da başlayan Umut Sözen, Osmanlıspor, Ankaragücü, Kayserispor, Karabükspor ve Manisaspor'da da oynadı.

Öte yandan Balıkesirspor ile yollarını ayıran kanat oyuncusu Yiğit Gökoğlan menajerler tarafından Altınordu'ya önerildi. Ancak teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Yiğit'in kulüp vizyonuna uymadığını belirterek transferi veto etti. Yeni sezonda da genç bir kadro ile mücadele edeceklerini ifade eden Hüseyin Eroğlu, "Şu ana kadar 4 takviye yaptık. Umut'la da görüşüp durumu netleştireceğiz" ifadelerini kullandı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu'ya Umut Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement