Alto Üyeleri E-Fatura ve E-Defter Konusunda Bilgilendirildi - Son Dakika
Güncel

Alto Üyeleri E-Fatura ve E-Defter Konusunda Bilgilendirildi

Alto Üyeleri E-Fatura ve E-Defter Konusunda Bilgilendirildi

Aliağa Ticaret Odası ve İZSMMMO işbirliği ile TÜRMOB Luca Proje Departmanı tarafından "E-Dönüşüm ve E-Defter Eğitim Semineri" düzenlendi.

23.12.2015 10:42  Güncelleme: 10:43

ALTO M. Ender Özer Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen seminerde E-Fatura ve E-Defter uygulamaları, yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine ilişkin konularda katılımcılara bilgi verildi.

Toplantının açış konuşmasını yapan İZSMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Kuzu, çağın bilgi çağı olduğunu ve teknolojik gelişmelerin hızlı bir şekilde değiştiğinin altını çizdi. Kuzu, teknolojik gelişmelerle birlikte mali müşavirlik mesleğinin de uygulanış biçimlerinin hızlı bir şekilde değiştiğini ve meslek mensuplarının bu gelişmelere uyumu için eğitimlere önem verdiklerini kaydetti.

Yoğun katılımla gerçekleştirilen seminerde TÜRMOB Luca Proje Departmanı Eğitmeni Ali Deveci, e-fatura, e-defter, e-arşiv, kayıt saklama, entegrasyon ve arşivleme uygulamalarına ilişkin bir sunum yaptı.

Katılımcılar, Eğitmen Ali Deveci'ye merak ettikleri konuları sorarak sürecin nasıl gelişeceğine dair notlar aldılar.
Seminer sonunda e-fatura, e-defter, e-arşiv, kayıt saklama, entegrasyon ve arşivleme konularında, seminere iştirak eden tüm katılımcılara teşekkür eden İZSMMMO Aliağa Temsilcisi Selim Erkmen, "Bizim mesleğimizin icra aşamasında teknoloji fazlaca kullanılmaktadır. Bu nedenlerle meslektaşlarımızın teknolojik gelişmeleri takip etmesi, kendisini ve çalışma ortamını bu gelişmelere hızla entegre etmesi mesleki başarı için çok büyük önem taşıyor. Meslektaşlarımızın iş yoğunluğunun çok fazla olduğunu biliyoruz. Meslektaşlarımızın bu gelişmelerden haberdar edilmeleri için yoğun bir biçimde eğitim ve bilgilendirme seminerleri düzenliyoruz." dedi.

Oda olarak yıllık planlarımızda belirttiğimiz ve üyelerimizin ihtiyacı olan eğitimleri düzenlemeye devam ediyoruz diyen Aliağa Ticaret Odası Genel Sekreteri Takdir Yarış ise "2016 yılından itibaren e-defter ve e-fatura kullanımına başlanacak olması nedeniyle bu geçişten etkilenecek tüm kesimlerin buna hazırlıklı olmaları için eğitimler düzenlemeye devam ediyoruz. Bugünde İZSMMMO ile gerçekleştirdiğimiz bilgilendirmenin, meslek mensuplarının işlerini uygulama safhasında daha da kolaylaştıracağını umuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Alto Üyeleri E-Fatura ve E-Defter Konusunda Bilgilendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement