Ankara - 2 Aydır Kayıp 4 Çocuk Annesinden Haber Alınamıyor - Son Dakika
Güncel

Ankara - 2 Aydır Kayıp 4 Çocuk Annesinden Haber Alınamıyor

Ankara - 2 Aydır Kayıp 4 Çocuk Annesinden Haber Alınamıyor

2 aydır kayıp 4 çocuk annesinden haber alınamıyorAnkara'nın Çubuk ilçesinde kayıp olan evli 4 çocuk annesi 35 yaşındaki Zübeyde Zengin'dern yaklaşık 2 aydır haber alınamıyor.

16.03.2016 11:29

2 aydır kayıp 4 çocuk annesinden haber alınamıyor

Ankara'nın Çubuk ilçesinde kayıp olan evli 4 çocuk annesi 35 yaşındaki Zübeyde Zengin'dern yaklaşık 2 aydır haber alınamıyor. Büyüğü olan kızının evli olduğunu, evdeki 3 çocukları olan 10 yaşındaki Veli Can, 13 yaşındaki Semih Özer ve 15 yaşındaki Kaan Mert ile perişan olduklarını belirten 40 yaşındaki Salih Zengin, eşinden haber alamadığını belirterek yetkililerden yardım istedi.

Çubuk'un Yavuz Selim Mahallesi'nde yaşayan Zübeyde Zengin, 19 Ocak Salı günü evden ayrıldı, bir daha dönmedi. Şoförlük yapan büyük kızı evli 4 çocuk babası Salih Zengin, "Eşimin hayatından endişe duyuyorum, çocuklarıma şuan 58 yaşındaki hasta annem Huriye bakıyor. Çocuklar okula gidiyor, ihtiyaçlarını gidermekte zorlanıyoruz. Bildiğim her yeri aradım, eşine ulaşaamadım. Günler sonra, eşim büyük oğlumu cep telefonundan arayıp iyi olduğunu, ancak nerede olduğunu söylememiş" dedi.

Eşinin psikolojik tedavi gördüğünü ve ilaç kullandığını belirten Salih Zengin, "Daha önce 4 kez evden gitti. Her seferinde bulduk. En son Eskişehir'de dayımın evinde buldum. Bu sefer uzun zaman oldu. Kendisinin hayatıyla ilgili kaygım var. ya da kaçırıldı mı bilmiyorum. Yetkililerden yardım istiyorum. Çocuklarım ve ben perişanız. Ben eşimi seviyorum, onun başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Umarım kısa sürede bulunur. Evine döner, çocuklarını kucağına alır. Sesimizi duyuyorsa evine gelmesini istiyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara - 2 Aydır Kayıp 4 Çocuk Annesinden Haber Alınamıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement