Ankara - Alkollü Kişinin İhbarı Asılsız Çıktı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ankara - Alkollü Kişinin İhbarı Asılsız Çıktı

18.10.2017 06:28

Alkollü kişinin ihbarı asılsız çıktıANKARA'da polis Cinnet geçirdim, eşimi ve çocuklarımı vurdum şeklinde gelen bir ihbar sonrası operasyon düzenlendiği evde asılsız ihbarla karşılaştı.

Alkollü kişinin ihbarı asılsız çıktı

ANKARA'da polis Cinnet geçirdim, eşimi ve çocuklarımı vurdum şeklinde gelen bir ihbar sonrası operasyon düzenlendiği evde asılsız ihbarla karşılaştı.

Olay, sabah saat 04.00 sıralarında Keçiören Aşağı Eğlence Mahallesi Mercimek Sokak üzerinde bulunan 3 katlı apartmanın giriş katında yaşandı. Burada tek başına yaşayan M.A. iddiaya göre 155'i arayarak, Cinnet geçirdim, eşimi ve çocuklarımı vurdum şeklinde ihbarda bulundu. İhbar üzerine mahalleye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin çağrısına rağmen M.A. evin kapısını açmadı. Bunun üzerine bölgeye özel hareket polisleri sevk edildi. Kapıyı koçbaşı yardımıyla kırarak içeri giren Özel Harekat polisleri M.A.'nın evde kanepe üzerinde sızarak uyuduğunu ve ihbarın asılsız olduğunu belirledi. İhbarın asılsız olduğunun ortaya çıkmasının ardından özel hareket polisleri mahalleden ayrıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara - Alkollü Kişinin İhbarı Asılsız Çıktı - Son Dakika


Advertisement