Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan'da İftar Yemeği Verdi - Son Dakika
Güncel

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan'da İftar Yemeği Verdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan\'da İftar Yemeği Verdi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, "Sincan Belediye Başkanı Tuna ile birlikte Sincanımıza daha güzel hizmetler vermek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz" dedi.

10.08.2012 11:26  Güncelleme: 11:42

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile birlikte Sincanımıza daha güzel hizmetler vermek için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde düzenlenen iftar yemekleri devam ediyor. 'Her İlçede Halka İftar' programları çerçevesinde düzenlenen iftar yemeklerinin sekizincisi, yaklaşık 5 bin kişinin katılımıyla Sincan Harikalar Diyarı'nda gerçekleştirildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de katıldığı iftar yemeğinde, AK Parti Ankara Milletvekili Ülker Güzel, AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Sincan Kaymakamı Ufuk Seçilmiş, Belediye Meclis Üyeleri, bürokratlar, STK temsilcileri ile vatandaşlar bulundu. İftar yemeği Büyükşehir Belediyesi Tasavvuf Grubu tarafından verilen konser ile başladı. Dualarla açılan iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna, katılanlara hoş geldiniz dedikten sonra vatandaşları selamladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Sizlerle birlikte iftar yapmak bizler için onur. Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna kardeşimle birlikte Sincanımıza daha güzel hizmetler verebilmek için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. İftarı da Türkiye'nin en güzel parklarından olan Harikalar Diyarı'nda yapıyoruz. Sincanlılar böyle bir parka sahip" dedi.

Gökçek, "Önümüzdeki sene sonu itibarıyla metromuza da binmeye başlayacağız. Onun da müjdesini verelim. Sayın Başbakanımızın talimatıyla Ulaştırma Bakanlığı bu konuda elinden gelen gayreti sarf ediyor. Biz başladık Ulaştırma Bakanlığı bitirecek. İnşallah Sincan metrosuna da kavuşacak" ifadelerini kullandı.

"KÖRÜKLÜ OTOBÜSLER DEVREYE GİRİYOR"

Sincan'da yapılacak diğer hizmetler hakkında da bilgiler veren Başkan Gökçek, yolun karşı tarafındaki eski banliyö treninin daha çağdaş hale getirildiğini ve onu da devralmayı düşündüklerini söyledi. Gökçek, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Son bir müjde vermek isterim bu ay sonu itibarıyla doğalgazlı otobüsleriniz, körüklü otobüsler hizmete giriyor. Kısmet olursa Sincanımıza da bol miktarda otobüslerle Ankara'ya gideceksiniz."

Daha sonra bürokratları ve Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna ile birlikte golf arabalarıyla Sincan Harikalar Diyarı'nı gezen Başkan Gökçek, piknik alanlarında iftarlarını yapan ailelerle de sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Bürokratlarından bilgi alan Başkan Gökçek'e, gezisi sırasında vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ankara Büyükşehir Belediyesi, Sincan'da İftar Yemeği Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement