Spor Bakanlığı Eski Çalışanlarına FETÖ Operasyonu: 27 Kişi İçin Gözaltı Kararı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Spor Bakanlığı Eski Çalışanlarına FETÖ Operasyonu: 27 Kişi İçin Gözaltı Kararı

Spor Bakanlığı Eski Çalışanlarına FETÖ Operasyonu: 27 Kişi İçin Gözaltı Kararı
30.01.2018 09:31  Güncelleme: 10:00

FETÖ soruşturması kapsamında gözaltı kararı verilen 27 eski Gençlik ve Spor Bakanlığı çalışanından 8'i gözaltına alındı.

Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında kanun hükmünde kararnameyle görevlerinden uzaklaştırılan ve haklarında yakalama kararı verilen Gençlik ve Spor Bakanlığı eski çalışanı 27 kişiden 8'i gözaltına alındı.

BYLOCK'TAN YAKALANDILAR

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, "ByLock" kullandıkları tespit edilen ve haklarında gözaltı kararı verilen şüphelilerin yakalanması için operasyon başlattı.

8'İ GÖZALTINA ALINDI

Haklarında yakalama kararı verilen 27 zanlıdan 8'i gözaltına alındı. Gözaltına alınanların ifade işlemleri için Ankara Emniyet Müdürlüğüne getirildiği, diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Spor Bakanlığı Eski Çalışanlarına FETÖ Operasyonu: 27 Kişi İçin Gözaltı Kararı - Son Dakika


Advertisement