Ankara'da araçta ölü bulunan emniyet amiri toprağa verildi - - Son Dakika
Güncel

Ankara'da araçta ölü bulunan emniyet amiri toprağa verildi -

Ankara\'da araçta ölü bulunan emniyet amiri toprağa verildi -

Ankara'da, araçta ölü bulunan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Emniyet Amiri Hakan Yüksekdağ, memleketi Giresun'da toprağa verildi.

23.12.2013 17:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'da, araçta ölü bulunan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Emniyet Amiri Hakan Yüksekdağ, memleketi Giresun'da toprağa verildi.

Dikmen'de önceki gün araçta, başına aldığı kurşunla hayatını kaybettiği belirlenen Hakan Yüksekdağ için Bulancak ilçesindeki Eski Cami'de ikindi vakti cenaze töreni düzenlendi.

Törene, Yüksekdağ'ın ailesi, yakınları, Giresun İl Emniyet Müdür Yardımcıları Engin Bayraktar ve Latif Aksu, Giresun Asayiş Şube Müdürü Rıfat Nuraldemir, Bulancak Kaymakam Vekili Hüseyin Çam, polis memurları ve vatandaşlar katıldı.

Olay bir gün sonra doğum günü olduğu öğrenilen Yüksekdağ'ın oğlu Furkan Yüksekdağ (5) da cenazeye getirildi. Furkan Yüksekdağ cenaze namazı kılınırken babasının tabutu önünde durdu.

Yüksekdağ'ın cenazesi, cenaze namazının ardından Talipli köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi. Yüksekdağ'ın 6 aylık Orhan adlı bir çocuğunun da olduğu öğrenildi.

Yüksekdağ'ın kuzeni Ahmet Aydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yüksekdağ'ın güleryüzlü, babacan, dost canlısı bir insan olduğunu, aile olarak intihar ettiğine inanmadıklarını söyledi.

Olayın sonuna kadar araştırılması gerektiğini dile getiren Aydın, şunları kaydetti:

"Altı buçuk milyon intihar eder, en son Hakan Yüksekdağ intihar eder. Dün çocuğunun doğum günüydü, bugün cenazesini kaldırıyoruz. Çocuğunun doğum günü olan, 6 ay önce de yeni çocuğu dünyaya gelen insan intihar etmez. Silahının üzerinde kan izi olmadığını duyduk, bunu intihar etmediğinin en büyük delili olarak görüyoruz. Büyük bir operasyon olduğunu düşünüyoruz."

- Olay

Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğünde 2011'den bu yana görev yapan Hakan Yüksekdağ, Ankara Dikmen'de bir aracın içinde 21 Aralık 2013'de ölü bulunmuştu. Başına aldığı tek kurşunla öldüğü belirlenen Yüksekdağ'ın emniyetteki son görev değişikliklerine dahil olmadığı, bir süredir psikolojik tedavi gördüğü belirtilmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ankara'da araçta ölü bulunan emniyet amiri toprağa verildi - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement