Ankara'da Ölen MTA İşçisi Sivas'ta Defnedildi - Son Dakika
Güncel

Ankara'da Ölen MTA İşçisi Sivas'ta Defnedildi

Ankara\'da Ölen MTA İşçisi Sivas\'ta Defnedildi

MTA'nın işlettiği jeotermal sondaj sahasında meydana gelen iş kazasında yaralanan ve hastanede ölen kişi, Sivas'ta defnedildi.

26.09.2013 14:42  Güncelleme: 15:59

Maden Tetkik Arama (MTA) Genel Müdürlüğü Ankara Ayaş Jeotermal Sondaj Sahası'nda 4 gün önce meydana gelen iş kazasında yaralanan ve hastanede ölen 33 yaşındaki Vedat Gücer, memleketi Sivas'ta defnedildi.

MTA Genel Müdürlüğü Ayaş Jeotermal Sondaj Sahası'nda 5 yıldan bu yana sondör olarak çalışan, evli ve 2 çocuk babası Vedat Gücer, 4 gün önce 1300 metre derinliğe sondaj yapan WR-6 makinesinde kule şefi olarak görev yaparken makinenin halatı koptu. Kopan halat, Gücer'in ayağına dolanarak talihsiz işçiyi sağa-sola savurdu. Kazada ağır yaralanan Gücer, kaldırıldığı Ankara Dışkapı Hastanesi'nde yapılan ameliyat ardından yoğun bakım servisinde tedaviye alındı. 3 gün boyunca burada tedavi gören ve sonrasında ölen Vedat Gücer'in cenazesi memleketi Sivas'a gönderildi. Gücer'in cenazesi Ulu Cami'de öğle vakti kılınan Cenaze Namazı ardından, Yukarı Tekke Aile Mezarlığı'nda defnedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'da Ölen MTA İşçisi Sivas'ta Defnedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement