Karadağ Başbakanı Milo Cukanoviç, Ankara'da önceki gün düzenlenen terör saldırısı nedeniyle Başbakan Ahmet Davutoğlu'na taziye mesajı gönderdi.
Cukanoviç mesajında, Ankara'daki terör saldırısını kınadığını belirterek bu zor dönemde Türk halkının yanında olduklarını ve acılarını paylaştıklarını ifade etti.
Gelişmiş bütün güçlerin ve devletlerin, sınır tanımayan terörizm sorununa karşı ortak mücadele etmesi gerektiğine işaret eden Cukanoviç, Ankara'daki saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı diledi.
Öte yandan, Makedonya'daki Türk Milli Birlik Hareketi Genel Başkanı Erdoğan Saraç da Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a taziye mesajı göndererek başsağlığı diledi.
Makedonya Türkleri olarak büyük matem içerisinde olduklarını kaydeden Saraç, "Bu saldırıyı şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Bu saldırı Türkiye'nin birlik ve beraberliğini, huzurunu ve demokrasiye inancını yıkmak için yapılmıştır" ifadesini kullandı.
Saraç mesajında, Makedonya Türkleri olarak her zaman Türkiye'nin yanında olduklarını belirterek saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk halkına başsağlığı diledi.
Son Dakika › Güncel › Ankara'daki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.