Annenin Engelleri Aşan Şefkati - Son Dakika
Güncel

Annenin Engelleri Aşan Şefkati

Aksaray'da yaşayan Mürfet Ecer, yaşları 8 ile 19 arasında değişen zihinsel engelli üç kızına büyük bir fedakarlık örneği göstererek şefkatle bakıyor.

10.05.2015 14:01  Güncelleme: 08:59

Aksaray'da yaşayan bir anne, yaşları 8 ile 19 arasında değişen zihinsel engelli üç kızına büyük bir fedakarlık örneği göstererek şefkatle bakıyor.Mürfet Ecer (44), 6 çocuğundan Özlem (19), Güler (17) ve Sinem'in (8) doğduktan bir süre sonra zihinsel engelli olduğunu öğrendi. O günden sonra "Allah'ın emaneti" olarak gördüğü çocukları için mücadele eden Ecer, elinden geldiğince kızlarının tüm ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyor. Yaşadıklarını AA muhabiriyle paylaşan Ecer, bugüne kadar özellikle rahatsızlığı bulunan üç çocuğunun mutluluğu için koşturup durduğunu söyledi.

"Çocuklarım bana Allah'ın bir hediyesi"

Kızlarına hayatını adadığını belirten Ecer, "Çocuklarım bana Allah'ın bir hediyesi. Bazen zorlandığımda oturup ağlıyorum ama evlatlarım için hemen kendimi toparlıyorum" dedi. Her zaman yanlarında olduğu çocuklarına adeta bir bebek gibi baktığını anlatan Ecer, kızları Özlem, Güler ve Sinem'e bir şey olacak diye gözünün önünden hiç ayırmadığını kaydetti. Onların durumuna üzülse de elinden hiçbir şey gelmediğini aktaran Ecer, "Ben de onları rahat ettirmeye çalışıyorum. Bana bağımlı olan yavrularımın yemeğini yediriyor, lavaboya götürüyor, yeri geldiğinde altlarını değiştiriyorum. Sıkılmamaları için onlarla oynuyor, dışarıya çıkartıyorum. Başıma bir şey gelirse onlara ne olacak diye düşünüyorum" diye konuştu.

Annenin Engelleri Aşan Şefkati
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Annenin Engelleri Aşan Şefkati - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement