Annesinden Ayrılan Babasına Kurşun Yağdırdı - Son Dakika
Güncel

Annesinden Ayrılan Babasına Kurşun Yağdırdı

Annesinden Ayrılan Babasına Kurşun Yağdırdı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 22 yaşındaki genç, annesinden ayrılan babasına, kurşun yağdırdı. 49 yaşındaki baba, olaydan yaralı kurtuldu.

24.05.2015 15:44  Güncelleme: 17:33

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde aile içerisinde çıkan tartışma sonrası, pompalı tüfeğine sarılan 22 yaşındaki genç, babasına kurşun yağdırdı. Yaralı baba ameliyata alındı.

TARTIŞTIĞI BABASINA POMPALI TÜFEKLE KURŞUN YAĞDIRDI

Edinilen bilgiye ve iddialara göre, Körfez Tütünçiftlik Kuzey mahallesi Yıldırım Öz caddesi üzerinde meydana gelen olayda, 22 yaşındaki U.T. adlı genç, yaklaşık 4 sene önce annesi H.T.'den ayrılan ve başka bir kadınla evlenen babası M.T.(49) ile karşılaşınca tartışmaya başladı. M.T.'nin annesine ait evde yaşanan tartışmanın büyümesi üzerine U.T. yanında getirdiği pompalı tüfekle babasına 6-7 el ateş etti. Oğlunun ateş etmeye başlayacağını anlayınca kaçmaya çalışan ancak başarılı olamayan baba M.T., pompalı tüfekten çıkan mermilerin vücuduna isabet etmesi sonrasında bacağından ve belinden yaralanarak yere yığıldı. Babasını yaralayan U.T. bir süre evin içinde tüfekle bekledikten sonra kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

YARALI BABA HASTANEYE KALDIRILDI

Silah seslerini duyan komşularının haber vermesi üzerine ise olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralı M.T. Ambulans ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak ameliyata alındı. Babasını vuran U.T. ise polis ekiplerince kullandığı pompalı tüfekle birlikte yakalanarak gözaltına alınırken, polis tarafından olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Annesinden Ayrılan Babasına Kurşun Yağdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • Badılcan: Analar böyle dolduruyosunuz cocukları.salıyosunuz adamların üstüne. olan cocuklara oluo 9 0 Yanıtla
  • Kukuriku: Herkesin bir hayatı var,annesiyle evli kalmak zorunda değil bellik ki mutlu değilmiş ki ayrılmış.kim ister ayrılmak.ailenizin hayatını yönlendirmeye calışmayın.herkes mutlu olmayı hakediyor.sana sizin mutlulugunuz değil önemli olan.. 5 0 Yanıtla
  • adanalı: yine mi kocaeli 2 2 Yanıtla
  • kardeş: hiç bir ana baba evladının kötü olmasını heleki kendisine ufacukta olsa söz bile edilmesini istemez bide silah acaba annasine ahlaksızlıkla itham ettiyse bilinmez oglum keşke karışmasaydın anan için babana baban için anann küsme ne olursa kendine olur adın babasına kurşun sıkan evlat diye anılacaksın oysaki seninde başka gençler gibi yuvan kurulsaydı keşke 4 0 Yanıtla
  • aaaaaaa: bilmeden konuşmayın tabiki iyi hoş güzel bir olay değil ancak herkes yaşadığını kendisi bilir. 4 0 Yanıtla
  • amed serhildan: Bazi kadinlar çocuklarini babalarina karşi kişkirtiyorlar 3 1 Yanıtla
  • .: Babası annesini aldattı 2 1 Yanıtla
  • Yalçın: bide yaptıgınız haberdeki isimleri düzgün yazabilseniz..... 2 0 Yanıtla
  • Yalçın: bide yaptıgınız haberdeki isimleri düzgün yazabilseniz.....Anne N.T baba Z.T olacak 1 1 Yanıtla
  • 61..61..1461: Ne ekersen onu bıcersın... 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement