Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Güncel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.Antalyaspor'un milli oyuncusu Musa Nizam, siyah beyazlı kulübe transferi konusunda sessizliğini bozdu.

19.06.2013 13:08

Foto: Başkan Gencer, Ertuğrul Sağlam fotosu

===

Antalyaspor'un milli oyuncusu Musa Nizam, siyah beyazlı kulübe transferi konusunda sessizliğini bozdu:

Beşiktaş'ta oynamak isterim

BEŞİKTAŞ'ta Fikret Orman'ın yeniden başkan olmasıyla transferi gündeme gelen Antalyaspor'un milli sporcusu Musa Nizam, sessizliğini bozdu. Başkan Orman'ın kongreden önce söz kestiği ve Beşiktaş'a almayı düşündüğü Musa Nizam'la gizli pazarlık içinde olduğu iddia edildi.

Savunma oyuncusu Musa Nizam, sözleşmesinin Antalyaspor'da devam ettiğini, transferin ancak ve ancak iki kulüp arasında yapılacak anlaşmayla mümkün olabileceğini söyledi. Musa, "Antalyaspor benim evim. Burada yetiştim. Ama Beşiktaş'ta oynamak isterim. Bu hem Antalyaspor'a kazanç sağlar hem de kariyerim zenginleşir" dedi.

Ahmet GEVEN/ANTALYA,

Foto: Kamil Köseoğlu ve Dilaver Çekiç

===

Triatlona eğlenceli kapanış

ALANYA'da düzenlenen Avrupa Triatlon Şampiyonası'nın ardından düzenlenen kapanış gecesinde sporcular müzik eşliğinde eğlendi. 42 ülkeden 1500 sporcunun katıldığı şampiyonanın ardından Alanya Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen kapanış gecesine, Kaymakam Erhan Özdemir, Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, Avrupa Triatlon Federasyonu Başkanı Renato Bertnardi, Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı Hamdi Güneş, organizasyon komitesi üyeleri, hakemler ve sporcular katıldı.

Kapanışta konser veren Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin sanatçıları, yerli ve yabancı şarkılarla geceye renk kattı. Sporcular ise yarışmaların yorgunluğunu eğlenerek attı. Kaymakam Özdemir ve Hamdi Güneş'in teşekkür konuşması yaptığı gecede söz alan Başkan Sipahioğlu, şampiyonanın sorunsuz geçmesi için üstün gayret gösterdiklerini belirterek, "Şampiyonayı muhteşem bir finalle sonlandırıyoruz. Gelecek yıllarda daha büyük organizasyonlarda Alanya'da sizlere ev sahipliği yapmaya hazırız. Başta sporcularımız olmak üzere, emeği geçen, katkı sağlayan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Avrupa Triatlon Federasyonu Başkanı Bertnardi ise "Türkiye çok başarılı bir yarış çıkardı. Yarışlar sorunsuz şekilde sona erdi. Benim için önemli olan buydu. Bugünkü eğlenceyi hepimiz hak ettik" diye konuştu. Konuşmaların ardından plaket töreni düzenlendi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement