Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika
Güncel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (5)

Foto.Gültekin Gencer başkanlığındaki 19 kişilik yeni yönetim şu isimlerden oluşmuştu.Foto.

15.06.2013 14:07

Foto: Gültekin Gencer tek ve yönetim kurulu üyeleriyle toplu foto

---KUTU---

YENİ YÖNETİM

Gültekin Gencer başkanlığındaki 19 kişilik yeni yönetim şu isimlerden oluşmuştu: Mehmet Çelebioğlu

Foto: Hasan Akıncıoğlu fotosu

============

Dernek seçimi ertelendi

MEDİCAL Park Antalyaspor Kulübü Derneği'nin dün yapılması gereken genel kurulu, çoğunluk sağlanamadığı gerekçesiyle ertelendi. Hasan Subaşı Tesisleri'nde saat 11.00'de başlayan kongrede Dernek Başkanı ve yönetim hazır bulundu. Ancak, çoğunluk sağlanamadı. Genel kurul yapılan sohbetin ardından dağıldı. Tüzük gereği dernek kongresinin 28 Haziran Cuma günü yapılacağı açıklandı.

Fotosuz

============

Alanya'nın gündemi hoca

ALANYASPOR yönetimi transferden önce teknik direktör konusunu netleştirmek için çalışıyor. Transfer Komitesi Başkanı Kamil Köseoğlu, transfer çalışmalarından önce hoca konusuna ağırlık verdiklerini söyledi. Çok sayıda teknik direktör adayları olduğunu belirten Köseoğlu, "Hoca adaylarını en aza indirdik. Görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüzdeki hafta sonuna kadar Alanyaspor'un teknik direktörü belli olacak" dedi.

Transferlerle ilgili tespit çalışmalarının da devam ettiğini dile getiren Köseoğlu, "Hocamız belli olduktan sonra iç transferde kalacak futbolcular netleşecek. Ardından dış transfer çalışmalarına başlayacağız. Temmuz ayı ortasına kadar güçlü bir takım kurmaya çalışacağız. Transfer komitemiz bu konuda oldukça hassas çalışacak" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA,

Foto: Ziyaret fotoları - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (5) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement