Antalya Çalınan Hayvanlar Sahiplerine Teslim Edildi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Antalya Çalınan Hayvanlar Sahiplerine Teslim Edildi

12.02.2018 16:54

Antalya'nın Serik ilçesinde dün yakalanan hırsızlık şüphelilerinin çaldığı 20 küçükbaş hayvan daha bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Antalya'nın Serik ilçesinde dün yakalanan hırsızlık şüphelilerinin çaldığı 20 küçükbaş hayvan daha bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Serik'te önceki gün akşam 6 küçükbaş hayvanın çalınması olayına karıştığı belirlenen 4 şüpheli jandarmanın takibi sonucu Antalya'da yakalandı. Çalınan küçükbaş hayvanlar sahiplerine teslim edilirken, aynı şüphelilerin bölgede 20 küçükbaş hayvanı daha çaldığı tespit edildi. Jandarma ekiplerinin çalınması sonucu Isparta'da bulunan hayvanlar Serik'e getirilerek, sahiplerine verildi.

Hayvanlarına kavuşan Yusuf Kurt, İsmail Külçer, Hamza Torun ve Muammer Canlı jandarmaya teşekkür etti. Yusuf Kurt, hırsızların ağır ceza almalarını isterken, kuzulara sarılarak jandarmanın kendileri için çok önemli bir operasyona imza attığını söyledi. Kurt, Bizim aylarca bin bir çileyle yetiştirdiğimiz hayvanlarımızı çalmışlardı. Bulunmasaydı çok büyük sıkıntı çekerdik. Jandarmamız imdadımıza yetişti dedi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheliler H.Ç., M.K., A.Y. ve B.B. jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Çalınan Hayvanlar Sahiplerine Teslim Edildi - Son Dakika


Advertisement