Antalya Çocuk Destek Merkezleri 3'üncü Voleybol Türkiye Şampiyonası Başladı - Son Dakika
Güncel

Antalya Çocuk Destek Merkezleri 3'üncü Voleybol Türkiye Şampiyonası Başladı

Antalya Çocuk Destek Merkezleri 3\'üncü Voleybol Türkiye Şampiyonası Başladı

Çocuk Destek Merkezleri 3'üncü Voleybol Türkiye Şampiyonası başladıÇOCUK Destek Merkezleri 3'üncü Voleybol Türkiye Şampiyonası, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde başladı.

25.04.2016 16:41

Çocuk Destek Merkezleri 3'üncü Voleybol Türkiye Şampiyonası başladı

ÇOCUK Destek Merkezleri 3'üncü Voleybol Türkiye Şampiyonası, Antalya'nın Kemer İlçesi'nde başladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliğinde Kemer'e bağlı Kiriş Mahallesi'ndeki Limak Limra Otel'de 'Çocuk Destek Merkezleri 3'üncü Voleybol Türkiye Şampiyonası' düzenlendi. 18 takımda 153 sporcunun katıldığı şampiyonada müsabakalar puan sistemine göre oynanacak.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hakları Daire Başkanı Bayram İnce, şampiyonanın açılışında yaptığı konuşmada, bakanlığın amaçlarından bir tanesinin de koruma ve bakım altındaki çocukların sosyal ve kişisel gelişimlerine katkı sağlayacak etkinlikler düzenlemek olduğunu söyledi. Şampiyonada mücadele edecek sporculara başarı dileyen İnce, sporcu çocukların başarılarını ve toplumsal gelişimlerini sürdürdüğü sürece bu etkinlikleri artırmanın bakanlığın temel hedefleri arasında olduğunu kaydetti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Spor Koordinatörü Gürdal Gümüş de şampiyonanın çocukların gelişimi açısında büyük önem taşıdığını vurgularken, çocuklara Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Spor Kulübü'nün lisanslı sporcuları olmalarını önerdi.

Şampiyona 27 Nisan'da sona erecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Çocuk Destek Merkezleri 3'üncü Voleybol Türkiye Şampiyonası Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement