Antalya'da Bir Kişi Av Tüfeğiyle Yaralandı - Son Dakika
Güncel

Antalya'da Bir Kişi Av Tüfeğiyle Yaralandı

Antalya\'da Bir Kişi Av Tüfeğiyle Yaralandı

Antalya'da alkollü olduğu ifade edilen bir kişi, oyun oynadığı kıraathanedeki bir kişi av tüfeğiyle yaraladı.

18.06.2017 00:58

Antalya'da alkollü olduğu ifade edilen bir kişi, oyun oynadığı kıraathanedeki bir kişi av tüfeğiyle yaraladı.

İddiaya göre, Kepez ilçesi Erenköy Mahallesi'ndeki bir kıraathanede oyun oynayan Yusuf K. kardeşi tarafından alkollü olduğu gerekçesiyle evine gönderildi. Bu duruma sinirlenen Yusuf K. evinden av tüfeğini alarak kıraathanenin önüne geldi.

Kıraathanenin üst katındakilerden dışarı çıkmalarını isteyen Yusuf K, isteğinin yerine gelmemesi üzerine "Dışarı ilk çıkan kişiyi vuracağım." diye bağırdı.

Bu sırada kıraathanenin üst kapısına çıkan Ahmet Hançer (37), Yusuf K.'nın açtığı ateş sonucu sağ bacağına gelen saçmalarla yaralandı.

Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerinden kaçan Yusuf K'nın arandığı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Antalya'da Bir Kişi Av Tüfeğiyle Yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement