Hava sıcaklığının 42 dereceyi gösterdiği Antalya'da, su parkları misafirlerine eğlenirken serinletecek yarışmalar düzenleniyor.
Antalya Meteoroloji Bölgesel Tahmin Merkezi'den alınan bilgiye göre, kentte ulaşılan en yüksek hava sıcaklığı 42 derece ölçüldü. Nem oranının yüzde 25'e kadar düştüğü Antalya'da, deniz suyu sıcaklığı ise 30 derece oldu.
Antaya'daki işletmeciler de sıcaktan bunalanların serinlemek için tercihini su parklarından yana kullanması için serinleten eğlenceler geliştirdi.
Antalya'daki bir su parkında düzenlenen yarışmada turistler, içi soğuk su dolu balonları patlattı. Yarışmacı çiftlerden Şükran Tatlı ve Aziz Bora, 46 saniyede su dolu 5 balonu patlatarak yarışmanın galibi oldu.
Antalya'da hava sıcaklığının bunaltıcı seviyelere ulaştığını söyleyen Şükran Tatlı, "Deniz suyu sıcaklığının yüksek seviyelere çıkması serinlemek için yeterli olmuyor. Böyle olunca su parklarında soğuk suda serinlemek daha cazip geliyor. Düzenlenen eğlenceler ise parkların cazibesini artıracak güzel ve hoş animasyonlar" dedi.
Yarışmayı kazanan Şükran Tatlı ve Aziz Bora'ya su parkı yönetimi tarafından soğuk içecek ve meyve ikram edildi.
Muhabir: Sefa Karacan/ Güç Gönel
Yayıncı: J.Jale Müminoğlu - ANTALYA
Son Dakika › Güncel › Antalya'daki Su Parklarında Serinleten Eğlence - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.