Antalya Emniyeti COP31'de havadan gözetleme için Uçbey VTOL İHA kullanacak - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Antalya Emniyeti COP31'de havadan gözetleme için Uçbey VTOL İHA kullanacak

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Antalya Emniyet Müdürlüğü, COP31 güvenliği için envanterine Uçbey VTOL insansız hava aracı ekledi. İHA'nın havadan gözetleme kabiliyetiyle geniş alanların takibine ve ekiplerin saha hakimiyetine katkı sağlayacağı, konferans süresince görev yapacağı belirtildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, Birleşmiş Milletler (BM) İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 31. Taraflar Konferansı (COP31) kapsamında güvenlik çalışmalarında kullanılmak üzere envanterine Uçbey VTOL insansız hava aracı (İHA) ekledi.

Antalya Emniyet Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, COP31 dolayısıyla kentte alınan güvenlik tedbirlerinin teknolojik imkanlarla güçlendirildiği belirtildi.

Envantere katılan Uçbey VTOL'un havadan gözetleme kabiliyeti sayesinde geniş alanların takibine ve güvenlik ekiplerinin saha hakimiyetinin artırılmasına katkı sağlayacağı anlatılan açıklamada, İHA'nın konferans süresince güvenlik çalışmalarında kullanılacağı kaydedildi.

Açıklamada, gelişmiş teknolojik imkanlar, operasyonel kapasite ve deneyimli personelle COP31 boyunca Antalya'nın huzur ve güvenliği için görev yapılacağı bildirildi.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

1000

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.