Antalya - Engelli Çocuklara Akvaryumda Senfoni Konseri - Son Dakika
Güncel

Antalya - Engelli Çocuklara Akvaryumda Senfoni Konseri

Antalya - Engelli Çocuklara Akvaryumda Senfoni Konseri

Engelli çocuklara akvaryumda senfoni konseri Antalya Devlet Senfoni Orkestrası, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Antalya Akvaryum'da konser verdi.

03.12.2015 19:08

Engelli çocuklara akvaryumda senfoni konseri

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında Antalya Akvaryum'da konser verdi.

Antalya Akvaryum'daki konseri Melekler Özel Eğitim Okulu'nun özel öğrencileri ve öğretmenleri dinledi. 45 kişilik orkestranın seslendirdiği şarkıları dikkatle dinleyen engelli çocuklar, sanatçıları ayakta alkışladı. Orkestraya öğretmenleriyle dans ederek eşlik eden engelli çocuklar, mutluluklarını gülerek gözler önüne serdi. Konser sırasında bazı öğrenciler ise müziğin büyüleyici etkisine dayanamayarak öğretmeninin kollarında uykuya daldı.

Okullarında farklı engelleri bulunan öğrencilere eğitim verdiklerini belirten okulun öğretmenlerinden Elif Yaman, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nde Antalya Akvaryum yönetiminin öğrencilerimiz için hazırladığı senfoni konserini birlikte dinledik. Çok güzel zaman geçiriyoruz. Çocuklar konseri çok beğendi. Akvaryumu gezip okulumuza döneceğiz" dedi.

Sosyal sorumluluk projelerine önem verdiklerini belirten Antalya Akvaryum İç Pazar ve Yerel Pazar Tanıtım Sorumlusu Hilal Sin ise "Biz engellilerimizi 365 gün unutmuyoruz. Onların hayatının zor olduğunu biliyor ve kendileri için güzel bir şeyler yapmaya özen gösteriyoruz. Bugün de burada düzenlediğimiz senfoni konserimiz engellilerimize küçük bir hediyeydi" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya - Engelli Çocuklara Akvaryumda Senfoni Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement