Antalya Protokolü, Gençlere Taş Çıkardı - Son Dakika
Güncel

Antalya Protokolü, Gençlere Taş Çıkardı

Antalya Protokolü, Gençlere Taş Çıkardı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Antalya’da düzenlenen etkinliklerle coşku içinde kutlandı.

19.05.2016 13:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Antalya'da düzenlenen etkinliklerle coşku içinde kutlandı. Antalya Valisi Türker ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel'in basketbol topuyla gösterisi gençler tarafından ayakta alkışlandı.

Sabah saatlerinde Cumhuriyet Meydanı'na ellerinde ay yıldızlı bayraklarla toplanan yüzlerce öğrenci saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı'nı okudu. Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunumunun ardından tören sona erdi. Anma törenin ardından CHP ve bazı STK'lar da anıta çelenk sundu.

Antalya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonu ile devam eden kutlamada öğrenciler, Cumhuriyet Meydanı'ndan marşlar eşliğinde ellerindeki Türk bayrakları ile Karaalioğlu Parkı'na yürüdü. Öğrencilerin üzerindeki beyaz renkli tişörtün ön yüzünde ay-yıldızlı Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın logosu, arka kısmında ise "Güçlü Türkiye" sloganı yer aldı.

Karaalioğlu Parkı'ndaki etkinliklere, Antalya Valisi Muammer Türker, Antalya İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile çok sayıda vatandaş katıldı. Tören için hazırlanan alanda çeşitli gösteriler sunan öğrencilerin akrobasi şovu nefes kesti. Paten ve akrobasi bisikleti ile rampa üzerinden atlayarak gösteri yapan gençler büyük alkış topladı.

Basketbol topuyla gösteri yapan bir öğrencinin şovuna Antalya Valisi Türker ve Belediye Başkanı Türel de dahil oldu. Önce Vali Türker'in iki eline kurşun kalem tutturan öğrenci iki basketbol topunu kurşun kalemler üzerine bırakarak bir süre döndürdü. Aynı şovu Başkan Türel için de tekrarlayan öğrenciye Türel, topu tek parmağı üzerinde döndürüp şov yaparak destek verdi.

Tören, öğrencilerden oluşan grubun konseriyle devam etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Antalya Protokolü, Gençlere Taş Çıkardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement