Antalya Tedavi Edilmediği Iddiasıyla Kendini Kesti - Son Dakika
Güncel

Antalya Tedavi Edilmediği Iddiasıyla Kendini Kesti

Antalya Tedavi Edilmediği Iddiasıyla Kendini Kesti

Tedavi edilmediği iddiasıyla kendini kestiANTALYA'da 40 yaşındaki İsmail R., diş tedavisi için geldiği hastanede tedavi edilmediği iddiasıyla maket bıçağıyla kendine zarar verdi.

05.05.2017 15:09

Tedavi edilmediği iddiasıyla kendini kesti

ANTALYA'da 40 yaşındaki İsmail R., diş tedavisi için geldiği hastanede tedavi edilmediği iddiasıyla maket bıçağıyla kendine zarar verdi. İsmail R., savcı Ali Çam tarafından ikna edildi.

Olay, saat 09.30 sıralarında Akdeniz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi önünde meydana geldi. Tedavi için hastaneye gelen, ancak kendisiyle kimsenin ilgilenmediğini öne süren İsmail R., bahçeye çıkarak bir süre çevredekilere bağırdı. Daha sonra vücudunun üst kısmındaki kıyafetleri çıkaran İsmail R., yanında getirdiği maket bıçağıyla kendine zarar vermeye başladı. Bu sürede hastaneye giriş çıkışlar kapatıldı.

Çevredekilerin haber verdiği güvenlik görevlileri ise polisten yardım istedi. Olay yerine gelen polis, vücudunun üst bölümü kan içinde kalan İsmail R.'yi ikna etmek için uğraştı. Yaklaşık 2 saat süren ikna çabaları boyunca kendisine zarar vermeye devam eden İsmail R., olay yerine gelen savcı Ali Cam'ın yardım edileceğini söylemesi üzerine maket bıçağını atarak eylemini sonlandırdı. Olay yerine gelen ambulansa alınan İsmail R., tedavi için Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Polis, İsmail R.'nin belirli aralıklarla hastaneye gelip eylem yaptığını belirtti.

Olayla ilgili açıklama yapan Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kürşat Er, İsmail R. için klinik boşaltıldığını, ancak tedavi olmadığını ifade etti. İsmail R.'nin en son 10 Mart günü hastaneye geldiğini aktaran Er, "İsmail, zaten öncelikle hasta sınıfında. Geleceğini öğrenince kliniğin birini boşalttık. Ancak o gelir gelmez şova başladı" diye konuştu.

GORUNTU DOKUMU

----------------------

-İsmail Rüzgar'ın kendisine zarar vermesi

-Polisin ve güvenlik görevlilerin önlem alması

-Hastane içinde bulunan görevlilerin korku dolu bakışı

-Vatandaşlardan görüntü

-Savcının ikna etmesi

-Rüzgar'ın ikna edilmesi

-Dekan'ın açıklaması

Haber- Kamera Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA,(DHA)

========================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalya Tedavi Edilmediği Iddiasıyla Kendini Kesti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement