Antalyaspor'da Kamp Başladı - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor'da Kamp Başladı

Antalyaspor\'da Kamp Başladı

Antalyaspor'da kamp başladı Antalyaspor, devre arası kamp çalışmalarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

03.01.2016 19:12

Antalyaspor'da kamp başladı

Antalyaspor, devre arası kamp çalışmalarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Teknik sorumlu Mehmet Uğurlu yönetiminde yapılan antrenman, takım kaptanı Samuel Eto'o'nun takım arkadaşlarıyla sahada yaptığı mini toplantıyla başladı. Eto'o, arkadaşlarına, "Maçlarda oynamak istediğimiz futbolu antrenmanda çalışıp, sahaya yansıtacağız" uyarısında bulundu. Antrenmanı izleyen kulüp başkanı Gültekin Gencer de Eto'o ile saha kenarında kısa süreli sohbet etti. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gencer, kırmızı beyazlı takımın kupa maçları nedeniyle kamp çalışmasını tesislerinde yapacağını anlattı. Jose Morais ile büyük ölçüde anlaştıklarını ve yarın akşam bazı detayları görüşmek için Antalya'da bir araya geleceklerini dile getiren Gencer, "Morais bizim yazılı olarak ilettiğimiz şartların çözülmesi halinde Antalyaspor'da seve seve çalışmak istediğini söyledi. Yarın akşam yapacağımız görüşmede problem yaşamadığımız takdirde salı günü takımın başında inşallah Morais'i göreceğiz" dedi.

Bu arada antrenmana, başka takımlara transfer edilmesi düşünülen Ömer, Can, Kvesic, Emrah, Ahmet, Erman, Oğuz ve Ozan katılmadı.

GABRİ GARCİA İKİNCİ PLANDA

Teknik direktör arayış sürecinde Antalyaspor'un yabancı iki teknik direktör üzerinde yoğunlaştığını vurgulayan Gencer, şunları söyledi:

"Gabri Garcia ile de görüştük. Gabri Garcia Barcelona'dan izin alamamıştı, ama dün kulübünden onay geldi. Bu süreçte B planı olarak Jose Morais ile görüştüğümüz için Morais'in cevabına göre Garcia'ya dönüş yapmamız söz konusuydu. Morais olumlu cevap verince de Garcia'ya teşekkür etmekten başka şansımız yok."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor'da Kamp Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement