Antalyaspor, Diego ile 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika
Güncel

Antalyaspor, Diego ile 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Antalyaspor, Diego ile 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Antalyaspor, Diego ile 4 yıllık sözleşme imzaladı Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Antalyaspor, Eskişehirspor'dan Diego Angelo ile anlaştı.

13.08.2015 16:59

Antalyaspor, Diego ile 4 yıllık sözleşme imzaladı

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Antalyaspor, Eskişehirspor'dan Diego Angelo ile anlaştı. Defans oyuncusu sağlık kontrolünün ardından Hasan Subaşı Tesisleri'nde Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer ile görüştü. Görüşmenin ardından düzenlenen imza töreninde Brezilyalı futbolcu Diego, kendisini kırmızı beyazlı renklere 4 yıllığına bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Törende konuşan Diego, Antalyaspor'dan kendisine teklif geldiğinde çok mutlu olduğunu ve hiç düşünmeden kabul ettiğini anlattı. Antalya'nın Brezilya'ya benzediğini dile getiren Diego, Kulübün kalitesini biliyorum. Takımın en üst seviyeye çıkması için elimden geleni yapacağım. Önümüzdeki 4 yıl boyunca çok iyi çalışacağım, performansımın en üst seviyesini herkese göstereceğim diye konuştu.

Antalyaspor Asbaşkanı Ali İhsan Sav da Diego ile 4 yıllık sözleşme imzaladıklarını kaydetti. Diego'nun takıma ve defans bölgesine güç katacağını belirten Sav, Önümüzdeki günlerde lig başlıyor ama bir sürprizimiz daha olabilir. Diego burada güzel şeyler yapacaktır. Birlikte güzel şeyler yapacağımıza inanıyoruz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Antalyaspor, Diego ile 4 Yıllık Sözleşme İmzaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement