Antalyaspor, sezon hazırlıkları için Topuk Yaylası'nda kampa girerken kırmızı beyazlı takımın Kamerunlu yıldızı Samuel Eto'o'da sempatik tavırlarıyla dikkati çekti.
Kırmızı beyazlı takım, 24 kişilik kadrosuyla geldiği 13 günlük ikinci etap kampına sabah yaptığı antrenmanla başladı. Antalyaspor'da Eto'o ile Mbilla'da takımlarının ikinci etap kampına katılarak arkadaşlarıyla birlikte antrenmana çıktı.
Düz koşuyla antrenmana başlayan futbolcular daha sonra istasyon ve dayanıklılık çalışması yaptılar. Portekizli teknik direktör Jose Morais, zaman zaman antrenmanı sık sık durdurarak oyuncularına çeşitli uyarılarda bulundu. Teknik direktör Morais, 5'e 2 top kapma çalışması sırasında oyuncularından daha kaliteli paslar yapıp daha hızlı olmalarını istedi.
Kırmızı beyazlı takımın dünya yıldızı golcü futbolcusu Eto'o, antrenmana renk kattı. Eto'o antrenman boyunca takım arkadaşlarıyla şakalaştı.
Kırmızı beyazlı takım Topuk Yaylası'ndaki kamp döneminde 3 hazırlık maçı oynayacak.
Son Dakika › Güncel › Antalyasporlu Eto'o Kampa Renk Kattı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.